€ 195

Reis door de Elementen - Workshop (2x1 dag)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Charlotte-Elisabeth hoeve - Landgoed Bleijendijk

1 Bleijendijk

5261 NL Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In je element...

Over dit evenement

Ga mee op reis door de elementen! Tijdens deze serie van twee workshops in de natuur ontdek je jouw eigen natuur. Voel de oerkracht van de elementen in jezelf! Ontspan en geniet van bosbaden, mindfulness, de spiegel van de natuur en de kracht van visualisatie.

Focus:

  • Verbinding met de vier elementen en verbinding maken met je innerlijke natuur
  • Belichaamde rust, verscherping van de zintuigen, vertraging gedachtestroom
  • Creativiteit en focus
  • Een stapje terug van het alledaagse leven, reflecteren
  • Verbinding in de groep, aandachtig luisteren zonder oordeel
  • Stilte, het één zijn met de natuur

Programma: Het programma bestaat uit vier delen die corresponderen met de vier elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur. Op elk van de twee dagen gaan we zo samen op reis door twee elementen. De twee enthousiaste gidsen hebben hun ervaring en liefde voor de natuur verbonden om voor elk van de elementen een aantal rustgevende, verbindende en creatieve activiteiten aan te bieden. Hierdoor komen we meer in contact met de basis elementen in de natuur en in onszelf. We laten het mooie en rustige naar boven komen, gaan zonder oordeel luisteren en observeren en door de zintuigen het hier en nu ervaren.

Tijd: De workshop bestaat uit twee volle dagen met programma van 10.00 - 17.00 uur en telkens een lunchpauze van één uur.

  • Dag 1: Vrijdag 17 april 2020 van 10.00 - 17.00 uur
  • Dag 2: Vrijdag 1 2020 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie: Onze Reis door de Elementen zal zich ontvouwen in de natuur van Landgoed Bleijendijk, in het prachtige beukenbos, onder kastanjebomen, bij magische waterpartijen en nog veel meer. Sommige delen van het programma en de lunch zullen binnen plaatsvinden waar we op kussentjes en dekentjes in het knusse gebouw van het Charlotte-Elizabeth hoeve even tussendoor iets lekkers zullen gaan drinken en eten.

Gidsen: De workshop wordt begeleid door twee gecertificeerde gidsen Ankie Teurlinx van Wildernest en Kat Novotna van Shinrin-yoku Nederland: Way Back Home. Lees ook hier meer informatie over Ankie en hier meer over Kat.

Groepsgrootte: Max. 15 deelnemers

Taal: Nederlands

Meenemen: Comfortabele warme kleding (extra lagen) en schoenen, regenjas en/of paraplu, eventueel een waterfles en een notitieboekje.

Wat is inbegrepen: Workshop programma voor twee dagen, begeleiding van twee gecertificeerde gidsen, biologische vegetarische lunch, koffie, thee en wat lekkers erbij, alle benodigdheden en materiaal voor de workshop

Meer informatie: De gidsen zullen graag je eventuele vragen beantwoorden. Voor meer informatie graag mailen naar kat@waybackhome.info of ankie@wildernest.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Charlotte-Elisabeth hoeve - Landgoed Bleijendijk

1 Bleijendijk

5261 NL Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen