Reis & Inspiratiedag Verre Reizen

Venster Acties

Reis & Inspiratiedag Verre Reizen

Reis & Inspiratiedag Verre Reizen

Door ANWB

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ANWB Hoofdkantoor 220 Wassenaarseweg 2596 EC Den Haag Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Interesse in het maken van een verre reis? Kom dan op zaterdag 29 oktober 2022 naar de Reis & Inspiratiedag Verre Reizen op het ANWB Hoofdkantoor in Den Haag. Inloop is mogelijk vanaf 9:00 uur.

Laat je informeren door de reisspecialisten van ANWB die de continenten: Noord-Amerika, Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië vertegenwoordigen. Zij kunnen tevens al je vragen over verre groeps-, familie-, privé-of individuele rondreizen beantwoorden en je kunt, als je wilt, ook direct je reis boeken zonder reserveringskosten.

Tijdens het evenement zullen er vier bestemmingen uitgelicht worden door middel van een prachtige reisfilm om alvast in de vakantiestemming te komen. Daarnaast delen de presentatoren graag leuke weetjes én handige tips met jou en word je ook voorzien van praktische informatie.

Om zeker te zijn van een plekje bij je favoriete bestemmingspresentatie, raden we je aan je in te schrijven. Je kunt je uiteraard voor meerdere presentaties aanmelden!

  • 09:30 - 10:30 Presentatie Canada
  • 11:30 - 12:30 Presentatie Thailand
  • 13:30 - 14:30 Presentatie Zuid-Afrika
  • 15:30 - 16:30 Presentatie Costa Rica

Naast de presentaties is er ook genoeg te beleven: droom weg bij onze nieuwste reisfilm over Jordanië, shop direct jouw vakantie inventaris bij elkaar in de ANWB winkel, maak kennis met ANWB Reisopmaat, geniet van een kopje koffie of thee aan de koffiebar en neem een kijkje in de keuken bij ANWB door je in te schrijven voor een rondleiding langs Verkeersinformatie en de Alarmcentrale. Let op: vol = vol!

  • 10:00 - 10:30 Rondleiding langs Alarmcentrale en Verkeersinformatie
  • 11:00 - 11:30 Rondleiding langs Alarmcentrale en Verkeersinformatie
  • 14:00 - 14:30 Rondleiding langs Alarmcentrale en Verkeersinformatie
  • 16:00 - 16:30 Rondleiding langs Alarmcentrale en Verkeersinformatie

Wil je medisch advies en weten welke reisvaccinaties er nodig zijn voor je vakantiebestemming? Onze eigen Reisdokter is aanwezig en zal je antwoord geven op jouw persoonlijke vragen. Wij bieden tevens de mogelijkheid tot een consult. Je krijgt dan ter plekke de nodige inentingen.

Je bent van harte welkom op deze dag vol verre reizen inspiratie en de toegang is uiteraard gratis

Wij verwelkomen je graag op 29 oktober op de Reis & Inspiratiedag in Den Haag.

ANWB Reizen

Gratis