Reis mee naar DMEXCO 2018 in Keulen, voor alles over media, data en bereik

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hilversum, Mediapark

Joop van den Endeplein 1

1217 GP Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 12 en donderdag 13 september vindt de 10e editie plaats, DMEXCO 2018. In Keulen ontmoeten alle belangrijke spelers in digital business, marketing en innovatie elkaar. Er zijn 40.000 bezoekers, 1.100 exposanten en 500 sprekers van over de hele wereld.

Voor alles over media, data en bereik

Alles op DMEXCO draait om bereik, media, klantgroepen en hoe ze te bereiken. Alhoewel de hoeveelheid overdonderend kan zijn, is de focus op data en bereik een eye-opener voor mensen uit meer traditionele media industrieën. DMEXCO is een prachtige combinatie van een beurs met een congres, en vele lezingen die allemaal toegankelijk zijn met een basis toegangskaart. Er is met gemak een dagvullend programma samen te stellen. Je bent verzekerd van nieuwe inzichten en contacten!

Van Hilversum Media Park naar Keulen en terug

Media Perspectives organiseert op 12 september een busreis naar DMEXCO, van Hilversum naar Keulen en terug. Om 7u30 vertrekt de bus vanuit het Media Park in Hilversum. Tijdens de busreis maak je kennis met je medereizigers, we stellen iedereen voor, en halen op met welke verwachting je op pad bent gegaan. Dit laten we je niet met een knorrende maag doen, ontbijt regelen wij.

Vervolgens kan je ervoor kiezen om samen met iemand op te trekken, misschien met een collega, of juist alleen op pad te gaan. Nadat je in Keulen aan je netwerk hebt gewerkt en inspiratie hebt opgedaan vertrekken we om 17u00 richting Nederland. Tijdens de terugreis is er volop tijd om ervaringen uit te wisselen met medepassagiers. Ook dan zullen er broodjes aanwezig zijn.

Voor 125 euro inclusief BTW heb je een van de veertig plekken bemachtigd in de bus. Dit is inclusief ontbijt op de heenweg en broodjes op de terugweg. De busreis gaat door bij tenminste 20 aanmeldingen, mochten het er minder zijn, dan krijg je je inschrijfgeld retour. Wij faciliteren alleen de busreis, je dient zelf een kaartje voor DMEXCO aan te schaffen, dat is wel zo handig ivm tenaamstelling etc. Het ticket voor DMEXCO2018 kun je hier voor 99 euro kopen.

Voor vragen over het excursie naar DMEXCO kan je contact opnemen met Frank Visser via frank.visser@mediaperspectives.nl

Datum en tijd

Locatie

Hilversum, Mediapark

Joop van den Endeplein 1

1217 GP Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen