Gratis

Reismarkt 2018 Kampeerreizen van ANWB

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Haag

Wassenaarseweg 220

2596 EC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wanneer u op de GROENE 'REGISTREER' knop rechtsboven klikt, kunt u zich gratis inschrijven voor de presentaties. U hoeft hiervoor alleen uw naam en emailadres op te geven (verdere registratie via een 'account' is NIET nodig). Na registratie ontvangt u een email ter bevestiging via de website Eventbrite. Deze bevestiging dient u (fysiek of digitaal) WEL mee te nemen op 7 oktober en geldt als uw toegangsbewijs voor zowel de informatietafels als presentaties.Zondag 7 oktober presenteert Kampeerreizen van ANWB weer haar complete reisaanbod 2019 tijdens een gratis reismarkt van 10.00 tot 16.00 uur op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag.

Tijdens deze reismarkt kunt u uitgebreid kennis maken met het reisaanbod 2019 door middel van tientallen presentaties en informatietafels en kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige reisbegeleiders en productmanagers. Uiteraard kunt u deze dag ook een boeking maken of een optie nemen.

Daarnaast zijn er veel andere leuke dingen te doen deze dag en wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. U bent van harte welkom op deze dag vol vakantie-inspiratie en voorpret en de toegang is uiteraard gratis! Opgeven voor meerdere presentaties is mogelijk mits deze niet gelijktijdig plaatsvinden!

Mogen we u verwelkomen op 7 oktober in Den Haag?

Team ANWB Kamperen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Haag

Wassenaarseweg 220

2596 EC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen