Gratis

Reismarkt 2019 Kampeerreizen van ANWB

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Haag

Wassenaarseweg 220

2596 EC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wanneer u op de 'REGISTREER' knop rechtsboven klikt, kunt u zich gratis inschrijven voor de presentaties. U hoeft hiervoor alleen uw naam en emailadres op te geven (verdere registratie via een 'account' is NIET nodig). Na registratie ontvangt u een email ter bevestiging via de website Eventbrite.


Zondag 6 oktober presenteert Kampeerreizen van ANWB weer haar complete reisaanbod 2020 tijdens een gratis reismarkt van 10.00 tot 15.30 uur op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag.

Tijdens deze reismarkt kunt u uitgebreid kennis maken met het reisaanbod 2020 door middel van tientallen presentaties en informatietafels en kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige reisbegeleiders.

Daarnaast zijn er veel andere leuke dingen te doen deze dag en wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. U bent van harte welkom op deze dag vol vakantie-inspiratie en voorpret en de toegang is uiteraard gratis!

Opgeven voor meerdere presentaties is mogelijk mits deze niet gelijktijdig plaatsvinden! Registeren voor een presentatie is verplicht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Haag

Wassenaarseweg 220

2596 EC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen