€ 4,99

Relatie workshop voor mannen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht Centraal Station (Bar Beton)

Stationshal 9 (1e verd.)

3511 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je op zoek naar een gevoel van meer sociale vrijheid?

Sta je open voor meer liefde in je leven?! Ja en ja?! Fijn.

2018 start met een workshop van WeSocialMEN waarin deze gevoelens centraal staan.

Kom je ook?! :)

Op donderdag 11 januari van het nieuwe jaar bekrachtigen we je om zelf in actie te komen en te blijven op het gebied van relaties. Centraal als onderwerp staat ‘hoe leg je contact met een vrouw’. Dit event is inmiddels 14 keer gegeven ism Lexa.nl, is in 2017 gekozen als event van het jaar en wordt nu voor de 1e keer georganiseerd ism NetSamen.nl!

Om meer sociale vrijheid voor jezelf te creëren, ga je tijdens de workshop met ons de straat op om uit je comfort zone te stappen. Door deze ervaringen leer je omgaan met wat anderen van je kunnen vinden, afwijzing en het benaderen van mensen op straat. Het resultaat is dat je ‘meer van jezelf laat zien’ en je daardoor vrijer voelt in het uitspreken van wat je denkt en voelt. Zie www.wesocialmen.com voor onze teaser video.

Om meer liefde in je leven te creëren, krijg je tools aangereikt hoe je een gesprek opent, zowel offline als online, en hoe je een gesprek gaande houdt en hiermee verbindt. Ook gaan je vragen die je over dit onderwerp hebt, beantwoord worden. Tijdens de workshop, wanneer je voelt dat je meer verdieping over dit onderwerp en jezelf wilt, bieden we je een 1op1 Masterclass sessie aan. Jij kiest.

De workshop wordt gegeven door Robin Kastermans. Hij is de oprichter van WeSocialMEN en wordt bijgestaan door zijn crew van oud-members waarvan enkele nu ook trainer zijn. Robin was iemand die weinig sociale vrijheid en liefde kende. In de zomer van 2012 vond hij het tijd dat dit anders moest. Hierop heeft hij actie genomen met trainingen door Europa. Inmiddels heeft hij, vanuit zijn eigen ervaring, hier een bedrijf over opgericht, een boek geschreven en deelt hij zijn leven vanuit liefde en plezier.

Resultaten van members zijn dat zij lekkerder in hen vel zitten. Meer sociale vrijheid en liefde voelen. Enkele zijn getrouwd, anderen wonen samen of delen nu hen leven. Ook zijn zij de verbinding met zichzelf aangegaan, iets wat bij WeSocialMEN centraal staat. Wij geloven dat wanneer jij je richt op je persoonlijke groei, jij sneller resultaten krijgt zoals een telefoonnummer of date. Dit spreidt zich uit in andere gebieden van je leven.

Kom je ook? Schrijf je in en start 2018 met meer sociale vrijheid en liefde in leven. Tot donderdag 11 januari!

www.wesocialmen.com / hello@wesocialmen.com

——

Datum: zaterdag 6 januari 2018

Tijd: 14:00 tot 17:30 uur

Investering: zelfde als altijd

Locatie: Lazuli, Oudegracht 243, 3511 NL Utrecht

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht Centraal Station (Bar Beton)

Stationshal 9 (1e verd.)

3511 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen