€ 4,99

Relatie workshop voor mannen - NetSamen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lazuli Zaalverhuur Utrecht

243 Oudegracht

3511 NL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 17 maart word je bekrachtigt om zelf in actie te komen en te blijven op het gebied van relaties. Deze middag staat het onderwerp ‘hoe leg je contact met een vrouw’ centraal. Dit event is door Lexa Nederland uitgeroepen tot event van het jaar 2017. Meer dan 20x is dit event in Nederland gehouden, en komt nu voor de tweede keer op NetSamen!


Wat ga je doen?!

Om meer sociale vrijheid voor jezelf te creëren, ga je tijdens de workshop met ons de straat op om uit je comfort zone te stappen. Door deze ervaringen leer je omgaan met wat anderen van je kunnen vinden, afwijzing en het benaderen van mensen op straat. Het resultaat is dat je ‘meer van jezelf laat zien’ en je daardoor vrijer voelt in het uitspreken van wat je denkt en voelt. Zie www.wesocialmen.com voor onze teaser video. FYI: de oefeningen bieden we als optie aan om aan mee te doen. Jij kiest of je hieraan mee wilt doen ; )


Wat ga je leren?!

Om meer liefde in je leven te creëren, krijg je tools aangereikt over ‘hoe je een gesprek opent, zowel offline als online’, en ‘hoe je een gesprek gaande houdt en hiermee verbindt’. Ook gaan je vragen die je over dit onderwerp hebt, in een groep van maximaal 8 man, beantwoord worden. Een kleine groep waardoor er persoonlijke aandacht zal zijn. Tijdens de workshop, wanneer je voelt dat je meer verdieping over dit onderwerp en jezelf wilt, bieden we je een 1op1 Masterclass sessie aan als vervolgstap.


Door wie?!

De workshop wordt gegeven door Robin Kastermans. Hij is de oprichter van WeSocialMEN. Robin was iemand die weinig sociale vrijheid en liefde kende. In de zomer van 2012 vond hij het tijd dat dit anders moest. Hierop heeft hij actie genomen met trainingen door Europa. Inmiddels heeft hij, vanuit zijn eigen ervaring, hier een bedrijf over opgericht, een boek geschreven en deelt hij zijn leven vanuit liefde en plezier. Om alvast kennis met hem te maken en een bigger picture idee te krijgen van de workshop zelf, zie hier zijn introductievideo: https://www.youtube.com/watch?v=UOwFMb5_gMw&


De resultaten

Resultaten van members zijn dat zij lekkerder in hen vel zitten. Meer sociale vrijheid en liefde voelen. Enkele zijn getrouwd, anderen wonen samen of delen nu hen leven. Ook zijn zij de verbinding met zichzelf aangegaan, iets wat bij WeSocialMEN centraal staat. Wij geloven dat wanneer jij je richt op je persoonlijke groei, jij sneller resultaten krijgt zoals een telefoonnummer of date. En, dit spreidt zich uit in andere gebieden van je leven.


Kom je ook? Schrijf je dan voor de workshop voor meer sociale vrijheid en liefde in je leven. We hebben plek voor 8 man. Tot zaterdag 17 maart!


www.wesocialmen.com / hello@wesocialmen.comDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lazuli Zaalverhuur Utrecht

243 Oudegracht

3511 NL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen