€ 11,68

Relatie workshop voor vrouwen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lazuli Zaalverhuur Utrecht

243 Oudegracht

3511 NL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op dinsdag 6 maart ben je uitgenodigd voor een workshop waarna je mannen beter zult begrijpen door jezelf beter te leren kennen, open(er) te staan en te blijven op het gebied van relaties. Tijdens deze workshop word je uitgedaagd om je open op te stellen, zelfliefde toe te laten en het verleden los te laten. Na deze workshop ben je een krachtigere vrouw met een beter begrip voor het "mannendenken". Nieuwsgierig?

Wat ga je doen en leren?!

In een kleine groep van maximaal 8 deelneemsters gaan we met elkaar in gesprek over relaties, dating en het 'mannendenken'. Tijdens deze gesprekken gaan we theorieën en eigen ervaringen bespreken. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen en deze beantwoord te krijgen van zowel de vrouwelijke én de mannelijke perspectief. De workshop is zo opgezet dat je het beste uit jezelf gaat halen door jezelf open te kunnen stellen over je ervaringen uit het verleden. Wij van WeSocialWOMEN nemen hier het initiatief in als inspiratie.

Je krijgt tools aangereikt om op een positieve manier met jezelf te verbinden waardoor je vanaf dat moment open(er) zult zijn en blijven voor relaties. Wij geloven dat wanneer je contact legt en houdt met je innerlijke relatie en zelfliefde hebt, je in staat bent om ook je uiterlijke relaties te transformeren. Een tool tijdens deze workshop is dat je leert hoe je antwoorden over jezelf en relaties kunt vinden in jezelf. Dit levert veel kracht en zelfliefde op.

Voor deze workshop is bewust gekozen voor een kleine groep waardoor er persoonlijke aandacht zal zijn. Tijdens de workshop bieden wij je een 1-op-1 Masterclass sessie aan. De Masterclass sessie is een vervolgstap als je voelt dat je meer verdieping wenst over dit onderwerp en het "mannendenken" nog beter wil begrijpen aan de hand van je eigen ervaringen. Deze 1-op-1 Masterclass is optioneel. Jij kiest.

Door wie?!

De workshop wordt gegeven door Kim Luu. Zij is trainer van WeSocialWOMEN en wordt bijgestaan door Robin Kastermans (oprichter). "Kim werd op 18-jarige leeftijd moeder. Dit werd binnen de familie niet geaccepteerd en stond ze er alleen voor. Mede door deze ervaringen is ze bewust geworden van zelfliefde en de kracht van zelfliefde om jezelf kwetsbaar te durven opstellen en het verleden/verdriet loslaten. Dit alles heeft haar gevormd tot de vrouw die ze vandaag is. Een vrouw met een open perspectief vol van liefde. Dit ervaart zij nu in de relatie met haarzelf, haar man en in totaal drie kids."

Wij geloven dat wanneer je contact legt en houdt met je innerlijke relatie, uiterlijke relaties zullen transformeren. Dit is de pure ervaring van Kim (& Robin).

Kom je ook? Schrijf je dan voor de workshop voor meer sociale vrijheid en liefde in je leven. We hebben plek voor 8 vrouwen. Tot dinsdag 6 maart!

www.wesocialwomen.com / hello@wesocialwomen.comDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lazuli Zaalverhuur Utrecht

243 Oudegracht

3511 NL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen