€ 51,53 – € 108,16

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Carlton President Hotel

25 Floraweg

3542 DX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De snelste weg om je organisatie te laten groeien is: door fans te maken van je bestaande klanten. Verwachtingen te overtreffen. Ambassadeurs te maken. Dat klinkt heel lastig en bewerkelijk. Zeker als je het al druk hebt. Maar uit eigen ervaring weet je: met één persoonlijke, kleine actie bereik je meer dan met een dure anonieme marketingcampagne. • Hoe zorg je ervoor dat iedereen één klant per dag ongelofelijk goed helpt? • Hoe zorg je dat je mensen ook de bevoegdheid hebben om dat te doen? • En dat ze het ook zelf willen? • Wat moet je zelf doen om het goede voorbeeld te geven? De antwoorden op deze vragen krijg je in dit bijzondere seminar Eén fan per dag van Jos Burgers. Daarin deelt hij de inzichten uit zijn laatste boek. Speciaal voor jou.

Naast Jos Burgers zijn er diverse workshops, waaronder Succesformule Canvas, een workshop waarbij deelnemers de mogelijkheid krijgen om iedere drie jaar in omzet te verdubbelen. Maar ook ‘Sociale Media voor de makelaar’ Met technieken, tips en voorbeelden hoe sociale media ingezet wordt tot een succesvolle marketingtool.
Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan nu in en kom dan op 13 april 2018 (10 - 17 uur) naar het Carlton President Hotel in Utrecht. Voor de Early Birds zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor €40,- ex BTW. (Na 21 maart is de prijs € 80, ex BTW).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Carlton President Hotel

25 Floraweg

3542 DX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen