€ 630,40 – € 687,03

RE/MAX Growth Summit 2018 Sponsorpakket

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Carlton President Hotel

25 Floraweg

3542 DX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De snelste weg om je organisatie te laten groeien is: door fans te maken van je bestaande klanten. Verwachtingen te overtreffen. Ambassadeurs te maken. Dat klinkt heel lastig en bewerkelijk. Zeker als je het al druk hebt. Maar uit eigen ervaring weet je: met één persoonlijke, kleine actie bereik je meer dan met een dure anonieme marketingcampagne. • Hoe zorg je ervoor dat iedereen één klant per dag ongelofelijk goed helpt? • Hoe zorg je dat je mensen ook de bevoegdheid hebben om dat te doen? • En dat ze het ook zelf willen? • Wat moet je zelf doen om het goede voorbeeld te geven? De antwoorden op deze vragen krijg je in dit bijzondere seminar Eén fan per dag van Jos Burgers. Daarin deelt hij de inzichten uit zijn laatste boek. Speciaal voor jou.

Naast Jos Burgers zijn er diverse workshops, waaronder Succesformule Canvas, een workshop waarbij deelnemers de mogelijkheid krijgen om iedere drie jaar in omzet te verdubbelen. Maar ook ‘Sociale Media voor de makelaar’ Met technieken, tips en voorbeelden hoe sociale media ingezet wordt tot een succesvolle marketingtool.
Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan nu in en kom dan op 13 april 2018 (10 - 17 uur) naar het Carlton President Hotel in Utrecht.

Om onze makelaars en brokers kennis te laten maken met onze sponsoren, hebben wij een beursplein georganiseerd, wij zij zich mogen presenteren. Deze beursvloer zal de hele dag open zijn, behalve tijdens de Keynotespreker. De gezamenlijke ontvangst, lunch, pauze en borrel zullen op de beursvloer plaats vinden.
Tijd genoeg dus om persoonlijk kennis te maken.

Sponsorpakket:

- Toegang tot de Keynotespreker met 2 personen
- Een stand op onze beursvloer, voorzien van 1 statafel. U mag hier zelf een banner bij plaatsen
- Mogelijkheid om een item toe te voegen aan de Goodiebag

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Carlton President Hotel

25 Floraweg

3542 DX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen