Remco Claassen - De Essentie van Leiderschap (mrt-23)

Venster Acties

Weinig tickets over

Remco Claassen - De Essentie van Leiderschap (mrt-23)

De regie over je leven stevig in handen (met een dikke vette glimlach op je gezicht). Prijs is inclusief hotel & arrangement!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Hotel HUP 3-17 Arkweg 5731 PD Mierlo Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 3 dagen 1 uur
  • eTicket voor mobiel

De essentie van Leiderschap

De prijs is inclusief 3 hotelovernachtingen & arrangement!

Vragen over (zakelijk of vanuit het buitenland) bestellen? Stuur een mail naar info@leadership.nl.

Corona-update: Deze tijden vragen van iedereen flexibiliteit en wendbaarheid. De afgelopen 2 jaar is het ons steeds gelukt om de Essentie van Leiderschap in verschillende vormen door te kunnen laten gaan, en alle vormen zijn supergoed ontvangen door de deelnemers! Als de regels het enigszins toelaten, kunnen we dus trainen. Hetzij in een bubbel, hetzij met aangepaste tijden, maar altijd met 100% Remco en hartstikke live!

De regie over je leven stevig in handen (met een dikke vette glimlach op je gezicht)

Je kent ze wel, van die succesvolle organisaties met effectieve teams of van die heerlijk langdurige relaties, waarin mensen hun eigen geluk nastreven en daar echt heel gelukkig van worden. Wat is hun geheim? In 3,5 dag met Remco vind jij het antwoord op deze vraag én leer je hoe ook jij het beste uit je eigen leven én uit de levens van anderen haalt. 

Met een beetje hulp van de beste goeroes op aarde

De beste goeroes op aarde helpen. Hun inzichten kunnen jouw leven enorm verrijken en Remco leert je, met zijn meest intense en geroemde programma van Nederland, hoe! Dit 3,5 daagse programma heeft achttien jaar op nummer één gestaan bij FOCUS Conferences; hét meest gerenommeerde trainings- en congresbureau van Nederland. Hiermee doet Remco niet onder voor ‘s werelds beste sprekers zoals Stephen R. Covey, Tom Peters, Marshall Goldsmith, Michael Porter, Simon Sinek, André Wierdsma, Matthieu Weggeman, Erik Scherder en Gabriël Anthonio. Beter nog; hun bewezen methodieken verwerkt hij in zijn programma om jou de regie weer stevig in handen te laten nemen.

Harten diep geraakt

Waarom dit programma zo retepopulair is? Door de impact die het heeft op de levens van haar bijna 7000 deelnemers. Keer op keer raakt Remco de gevoelige snaar en het hart van mens en organisatie. Ongelofelijk? We know! Gelukkig zijn er getuigen… Vraag dus gerust naar de vele referenties en laat je overtuigen door de ervaringen van anderen. 

Happy all

MAAR… er zat een kanttekening aan deze training. Het was enkel toegankelijk voor de ‘happy few’ van zakelijk Nederland. Met een tarief van € 3.495,- (excl. btw!) was dit programma voor slechts enkelen binnen handbereik. De rest had dus PECH!

Maar hieraan komt vanaf nu een einde. Remco werd ziek van alle deelnemers die aan het eind van de training zeiden; “Dit MOET mijn partner / zoon / dochter / broer / zus / neef / nicht / vriend / buurman / buurvrouw ook meemaken! Alleen… die heeft niet zo’n zakelijk budget”. Dit heeft Remco doen besluiten het programma terug te trekken van het ‘grote landelijke podium’ en het nu onder eigen beheer, met een compleet ander tarief toegankelijk te maken voor IEDEREEN. Van één van de duurste programma’s van Nederland gaan we naar één van de meest toegankelijke trainingen van dit kaliber. Voor bijna de helft krijg je exact dezelfde intense training als voorheen.

Nu kan iedereen leren om zijn weg uit te stippelen, zijn koers vast te houden en externe impulsen het hoofd te bieden (hoe goed bedoeld dan ook). Je ontdekt wat je talenten, passies en diepste ‘ik’ werkelijk zijn. Bovendien leer je om anderen voor je karretje te spannen. Met als resultaat: méér succes en méér energie. De spiraal keert zich om!

‘Vind het mooiste op aarde: je eigen ik. En geloof mij, die is pretty unique.’

 

Dus vertel, wanneer gaan wij samen aan de slag?

www.remcoclaassen.nl

Weinig tickets over