€ 119,79

Remco Claassen - Personal Pitstop

Venster Acties en details

€ 119,79

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel HUP

3-17 Arkweg

5731 PD Mierlo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
LET OP: Heb je een kortingscode? Klik dan eerst op de groene "Tickets" knop. Daarna kun je de code invoeren onder de link: "Promotiecode inv

Over dit evenement

LET OP: Heb je een kortingscode? Klik dan eerst op de groene "Tickets" knop. Daarna kun je de code invoeren onder de link: "Promotiecode invoeren".  

Wat staat er op het programma?

Het middagprogramma

Het middagprogramma is een vier uur durende non stop FOMP, waarbij je actief werkt aan jouw mission statement, leefregels en 1-year-goals. Als eerste frist Remco op ludieke wijze, met veel muziek, video en hilarisch grappen je kennis weer even op - of praat hij je bij in het geval je Remco-blanco bent. Daarna ga je in een klein groepje met andere deelnemers aan de gang. Een MasterMind voor één middag. Natuurlijk sluiten we alles af met Remco’s onmisbare LeiderSAP.

Tip: Zorg dat je jouw kwispelwoorden paraat hebt en oefen zeker even het ‘propjes-gooien’ (niets is zo leuk als iemand recht van achteren raken)!

13.00 uur - Ontvangst

13.30 uur - Start programma Remco

18.00 uur - Borrel

Het ochtendprogramma (extraatje voor gevorderden)

Voordat de 'grote groep' beginners, nieuwkomers en half-op-weg kandidaten tijdens voor het middagprogramma aanschuiven, komt er een extra spreekuur met Remco. Lekker samen sparren over al het moois al wat IK-ologie en WIJ-vorming kunnen betekenen in jouw leven. Toegang enkel voor diegenen die al minimaal één pitstop achter hun naam hebben én hun hele missionmodel reeds 'in-the-pocket' hebben (mission statement, leefregels én 1YGoals). De toegangsprijs blijft gelijk en je mag natuurlijk de rest van de dag tot en met het LeiderSAP ook blijven.08.30 uur - Ontvangst 09.00 uur - Start ochtendprogramma voor gevorderden12.30 uur - Einde programma

Deelnemen aan het ochtendprogramma? Geef dit dan aan bij je inschrijving.

Na inschrijving ontvang je een kortingscode waarmee je een gratis gast mee mag nemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel HUP

3-17 Arkweg

5731 PD Mierlo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator REMCO CLAASSEN Producties

Organisator van Remco Claassen - Personal Pitstop

Remco Claassen is een uitzonderlijk energieke performer en trainer, het beste te beschrijven als een kruising tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen - met een gave voor humorrijke confrontatie. Hij is een rebelse coach en auteur van diverse bestsellers die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap, effectiviteit & communicatie. Al jaren trekt Remco volle zalen en is in staat zijn publiek meer dan twaalf uur op het puntje van hun stoel te houden.

‘Nuchter Nederland heeft met Remco Claassen warempel een echte managementgoeroe. Deelnemers zijn steevast laaiend enthousiast. De mensen willen gewoon Remco.’ - Management Team

Best beoordeelde kenniskliko van Nederland!

Binnen Focus Conferences en DenkProducties staat Remco al jaren op één! En ook in 2021 -ondanks corona en ondanks online in plaats van live- is hij de best beoordeelde spreker bij DenkProducties! Zijn programma's scoren steevast negens en tienen. Door zijn markante, ietwat botte, maar bovenal humorvolle stijl weet hij keer op keer op een verassende manier zijn publiek op scherp te zetten en aan te sporen tot verandering. Grote namen als Marshall Goldsmith, Jordan Peterson, Daniël Kahneman, Antony Robbins, Dale Carnegie, Erik Scherder, Robert Cialdini en Stephen R. Covey zijn hierbij zijn grootse inspiratiebronnen.

Remco schreef de bestsellers

Daarnaast is hij auteur van:

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen