€ 574,75

Remco Claassen- Spreken met Impact

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HUP

3-17 Arkweg

5731 PD Mierlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
SPREKEN MET IMPACT Voor iedereen die gehoord wil worden Om beter gehoord te worden is het zaak om goed te communiceren. Dit vereist inzicht

Over dit evenement

SPREKEN MET IMPACT

Voor iedereen die gehoord wil worden

Om beter gehoord te worden is het zaak om goed te communiceren. Dit vereist inzicht in jezelf en de ander. Maar wat is goede communicatie? Hoe pak jij de aandacht en zorg je dat mensen aan je lippen hangen? Voor iedereen die (meer) invloed wil uitoefenen op anderen en hiervoor de juiste technieken wil aanleren is er nu: spreken met impact.

Geef podium aan jezelf

Let goed op, ruim twintig jaar heeft Remco de meest invloedrijke sprekers, trainers, debatteerders en consultants geanalyseerd op hoe zij hun publiek overtuigen en aanzetten tot ander gedrag. Hij heeft uitgebreid onderzoek gedaan binnen de psychologie, neurofysiologie, communicatieleer en zelfs de hypnotherapie om te begrijpen hoe je maximaal impact kunt hebben op andere mensen.

En wat blijkt? De inzichten en technieken zijn te leren! Zelfs wanneer je je, tot voor dit programma, nog bijzonder ongemakkelijk voelde als spreker. Meer gezien en gehoord worden is dus mogelijk, op ELKE schaal; bij volle zalen, aan een vergadertafel of één op één.

Binnen één dag krijg je alle instrumenten uit Remco’s bestseller VERBAAL MEESTERSCHAP aangereikt. JIJ leert ervoor te zorgen dat de ANDER iets gaat DOEN, iets gaat LATEN of iets NOOIT MEER VERGEET!

Dus vertel, wanneer klim jij naast mij op het podium?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HUP

3-17 Arkweg

5731 PD Mierlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen