€ 598,95

Remco Claassen- Spreken met Impact

Venster Acties en details

€ 598,95

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HUP

3-17 Arkweg

5731 PD Mierlo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
SPREKEN MET IMPACT Voor iedereen die gehoord wil worden Om beter gehoord te worden is het zaak om goed te communiceren. Dit vereist inzicht

Over dit evenement

SPREKEN MET IMPACT

Voor iedereen die gehoord wil worden

Om beter gehoord te worden is het zaak om goed te communiceren. Dit vereist inzicht in jezelf en de ander. Maar wat is goede communicatie? Hoe pak jij de aandacht en zorg je dat mensen aan je lippen hangen? Voor iedereen die (meer) invloed wil uitoefenen op anderen en hiervoor de juiste technieken wil aanleren is er nu: spreken met impact.

Geef podium aan jezelf

Let goed op, ruim twintig jaar heeft Remco de meest invloedrijke sprekers, trainers, debatteerders en consultants geanalyseerd op hoe zij hun publiek overtuigen en aanzetten tot ander gedrag. Hij heeft uitgebreid onderzoek gedaan binnen de psychologie, neurofysiologie, communicatieleer en zelfs de hypnotherapie om te begrijpen hoe je maximaal impact kunt hebben op andere mensen.

En wat blijkt? De inzichten en technieken zijn te leren! Zelfs wanneer je je, tot voor dit programma, nog bijzonder ongemakkelijk voelde als spreker. Meer gezien en gehoord worden is dus mogelijk, op ELKE schaal; bij volle zalen, aan een vergadertafel of één op één.

Binnen één dag krijg je alle instrumenten uit Remco’s bestseller VERBAAL MEESTERSCHAP aangereikt. JIJ leert ervoor te zorgen dat de ANDER iets gaat DOEN, iets gaat LATEN of iets NOOIT MEER VERGEET!

Dus vertel, wanneer klim jij naast mij op het podium?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HUP

3-17 Arkweg

5731 PD Mierlo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator REMCO CLAASSEN Producties

Organisator van Remco Claassen- Spreken met Impact

Remco Claassen is een uitzonderlijk energieke performer en trainer, het beste te beschrijven als een kruising tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen - met een gave voor humorrijke confrontatie. Hij is een rebelse coach en auteur van diverse bestsellers die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap, effectiviteit & communicatie. Al jaren trekt Remco volle zalen en is in staat zijn publiek meer dan twaalf uur op het puntje van hun stoel te houden.

‘Nuchter Nederland heeft met Remco Claassen warempel een echte managementgoeroe. Deelnemers zijn steevast laaiend enthousiast. De mensen willen gewoon Remco.’ - Management Team

Best beoordeelde kenniskliko van Nederland!

Binnen Focus Conferences en DenkProducties staat Remco al jaren op één! En ook in 2021 -ondanks corona en ondanks online in plaats van live- is hij de best beoordeelde spreker bij DenkProducties! Zijn programma's scoren steevast negens en tienen. Door zijn markante, ietwat botte, maar bovenal humorvolle stijl weet hij keer op keer op een verassende manier zijn publiek op scherp te zetten en aan te sporen tot verandering. Grote namen als Marshall Goldsmith, Jordan Peterson, Daniël Kahneman, Antony Robbins, Dale Carnegie, Erik Scherder, Robert Cialdini en Stephen R. Covey zijn hierbij zijn grootse inspiratiebronnen.

Remco schreef de bestsellers

Daarnaast is hij auteur van:

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen