€ 119,79

Remco Claassen- Spreker Pitstop

Venster Acties en details

€ 119,79

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HUP

3-17 Arkweg

5731 PD Mierlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
De Spreker Pitstop: Een compleet nieuw initiatief naar aanleiding van de letterlijk honderden gesprek- en coaching verzoeken van collega spr

Over dit evenement

De Spreker Pitstop:

Een compleet nieuw initiatief naar aanleiding van de letterlijk honderden gesprek- en coaching verzoeken van collega sprekers en trainers. Al vele jaren krijg ik min of meer dezelfde vragen op me af gevuurd, “Hoe krijg ik ook van die grote volle zalen?”, “Hoe kom ik ook in het voorprogramma van de grote goeroes van de wereld?” of een van de meest gehoorde “Ik wil ook in de spreker stal van Denk Producties! Kan jij me daarbij helpen?”. Tot nu toe probeert mijn assistente Sylvia Fiers deze verzoeken als korte bel dates in mijn reistijd te proppen maar vanaf nu ga ik het anders en veel persoonlijker aanpakken.

Vier uur lang laat ik me volledig het hemd van het lijf vragen en zal ik alles wat weet delen om jullie carrières als trainer of public speaker te helpen boosten. De enige voorwaarde voor deelname is dat je in theorie al een Verbale Meester bent! Dat betekent dat je het boek goed gelezen moet hebben of reeds door mij moet zijn getraind bij ‘Spreken met IMPACT’ of ‘Verbaal Meesterschap’ bij Denk Producties.

Een simpel dagdeeltje pure ‘IK SPREEK’ tijd

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HUP

3-17 Arkweg

5731 PD Mierlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen