Remco Claassen- Verbaal Meesterschap

Venster Acties

Remco Claassen- Verbaal Meesterschap

Maximaal indruk maken in gesprekken, vergaderingen en presentaties? Kom naar dit seminar en ervaar én leer hoe je verbaal meesterlijk wordt!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

AFAS Theater Leusden Inspiratielaan 3 3833 AV Leusden Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Over dit evenement

Liever op factuur? Dat kan ook! Je krijgt die optie gewoon in het bestelproces. Iets anders nodig? Stuur een mail aan info@leadership.nl.

MAXIMAAL INDRUK MAKEN IN GESPREKKEN, VERGADERINGEN EN PRESENTATIES

Leer het van Remco Claassen!

Je mag (of: je moet) een presentatie geven. Een pitch doen. Het woord nemen in een vergadering. Hoe maak je indruk? Welke tips en tricks zorgen ervoor dat mensen aan je lippen hangen? Dat je aandacht krijgt en vasthoudt?

In ‘Verbaal Meesterschap’ deelt Remco Claassen de beste technieken ter wereld met je. Je krijgt de beste presentatietips, hoort de beste gesprekstechnieken. Remco verzamelde alle trucs en tips die toptrainers gebruiken om hun publiek te boeien. En hij laat zien hoe je die gebruikt op kantoor. In een vergadering. In een gesprek. Een pitch of presentatie.

Verbaal Meesterschap is al 10 jaar lang het best beoordeelde seminar van DenkProducties. Meer dan 2.969 deelnemers gaven een 9,02 als gemiddelde beoordeling.

En natuurlijk krijg je ook een exemplaar van het boek!

verbaalmeesterschap.nl

Speciale gast: Sharon Kroes

Sharon Kroes is voormalige Nederlands, Europees en wereldkampioen debatteren. Hij schreef er een boek over ‘Overtuigend debatteren’. Tijdens Verbaal meesterschap laat Sharon zien hoe je iemand verbaal omver blaast met messcherpe argumenten en waterdichte redeneringen. Sharon Kroes krijgt altijd gelijk.

> Download de brochure

Afbeelding van Remco Claassen- Verbaal Meesterschap
Afbeelding van Remco Claassen- Verbaal Meesterschap
Afbeelding van Remco Claassen- Verbaal Meesterschap