RENE PLUIJM - Pluijms Eetbare Wereld

RENE PLUIJM - Pluijms Eetbare Wereld

Venster Acties en details

In verkoop op 20 aug. 2022 om 09:00

Datum en tijd

Locatie

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Spiesheem 54

3907 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

In 'n theatrale caleidoscoop van culturen neemt René je mee in deze interactieve, vlammende voorstelling met misschien ook iets te proeven!

Over dit evenement

Rene Pluijm wordt vaak afgeschilderd als 'Eetgewoonteverbeteraar' of 'Culinair avonturier'. Hij verafschuwt routine ('Leve het onbekende!') en is altijd hongerig naar 'meer'.

Het heeft alles te maken met zijn intrinsieke drijfveer: mensen met ongebreideld enthousiasme inspireren om anders te denken; wat is de invloed van ons eetgedrag op ALLES? Serious Pleasure noemt hij het.

Gedurende zijn reizen voor het TV programma 'Pluijms Eetbare Wereld' zuigt Rene informatie op uit de vele culturen die hij onderzoekt. Jong en oud, arm en rijk, blank of kleurrijk, in alle windstreken staat voedsel steeds centraal.

In een theatrale caleidoscoop van culturen neemt Rene je in deze interactieve, vlammende voorstelling aan de hand, laat pakkende beelden zien uit de tv-serie, etaleert zijn visie op ons eetgedrag nu en in de toekomst en beantwoordt vragen. En… wellicht is er ook nog iets te proeven!

Zie ook: https://www.pluijmseetbarewereld.nl/

Delen met vrienden