€ 0 – € 5

Rennen met Lighthouse Sports Foundation Eindhoven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kaap Doorn

Postweg 9

6991 JM Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ervaar de magie van hardlopen met de Lighthouse, of doe mee als captain!

Over dit evenement

Al jarenlang doet de Lighthouse Sports Foundation mee aan allerlei sportevenementen: Hardloopwedstijden, Marathons en Triatlons. Dat lijkt niet zo bijzonder, want dat doen er zoveel...

Toch is het wel even wat anders… De teams van de Lighthouse hebben namelijk allemaal een captain. Deze captain is zelf niet in staat om deel te nemen aan sportwedstrijden vanwege een ziekte of een (meervoudige) handicap. En dan is het vaak niet mogelijk om hen op wat voor manier dan toch deel te laten nemen aan reguliere evenementen.

De Lighthouse Sports Foundation wil ervoor zorgen dat deelname van deze mensen aan reguliere evenementen niet meer zo raar is, alleen nog maar bijzonder…

Hoe bijzonder? Dat kan je nu zelf meemaken! We gaan door het hele land op de mooiste plekjes rennen en jij kan mee! Ben jij of ken jij iemand die zelf misschien wel een captain zou kunnen zijn? Dat kan ook, door mee te doen als Captain for a day. Wij nemen dan contact met je op en zorgen voor de materialen.

We lopen 5 km en 10 km (de eerste 2,5 lopen we samen).

Tempo: ca. 7 min./km

Na afloop zullen we onze materialen demonstreren en kan je zelf ook eens in een kar of fiets gaan zitten om te ervaren hoe het is.

Lijkt je het mooi om door te sporten niet alleen zelf een geweldig gevoel te krijgen, maar ook anderen een goed gevoel te bezorgen? Wil je rennen op een van de mooiste gebieden van Nederland? Meld je dan aan!

Kosten deelname hardlopen: € 5,00 (opbrengst is voor de Lighthouse Sports Foundation)

Kosten deelname captain for a day: gratis

Ook is het mogelijk om een origineel Lighthouse Foundation shirt inclusief bidon te kopen (€ 15,00). De opbrengst van deze verkoop gaat uiteraard volledig naar de Lighthouse.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kaap Doorn

Postweg 9

6991 JM Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen