Gratis

Repair Café - we gaan weer open!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Na een gedwongen sluiting van vele maanden gaan de Repair Cafés geleidelijk weer open. Hoe pak je dit als organisator verstandig aan?

Over dit evenement

Steeds meer mensen zijn gevaccineerd tegen het coronavirus. Daardoor komt het openbare leven geleidelijk weer op gang. Ook de Repair Cafes kunnen binnenkort weer open - sommige zijn zelfs al weer voorzichtig aan de slag gegaan.

Tijdens deze online sessie hoor je de ervaringen en opvattingen van diverse organisatoren over dit onderwerp. Wie zijn er alweer open en hoe bevalt dat? Wie durft het nog niet aan en waarom niet? Luister naar de verschillende meningen en bepaal je eigen positie.

Journalist en schrijver Warna Oosterbaan haakt ook aan. Hij vertelt over zijn nieuwe boek 'Het leven der dingen', over de bijzondere relatie tussen mensen en hun spullen. En we mogen een exemplaar weggeven!

Meer informatie over het programma volgt.

Het event wordt gehouden via Zoom. Deelnemers ontvangen vooraf een event-link via e-mail.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Repair Café International

Organisator van Repair Café - we gaan weer open!

Repair Café International is de motor achter het wereldwijd succesvolle Repair Café-concept: zelf je kapotte spullen repareren, samen met handige buurtgenoten. Dat is goed voor het milieu én voor de onderlinge contacten in de wijk. De stichting verspreidt dit concept sinds 2010 over de hele wereld. Met resultaat! Ruim 2.000 groepen vrijwilligers organiseren intussen Repair Café-bijeenkomsten in 35 landen. En dat aantal groeit nog elke dag.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen