Gratis

RESET 2019 - Projectmanagement in de publieke sector

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

IJsfontein

Kattenburgerstraat 7

1018 JA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

RESET
Projectmanagement in de publieke sector

3 oktober 2019 14.00-17.00 (ontvangst vanaf 13.45)
IJsfontein, Amsterdam.

De maatschappij verandert. Maatschappelijke vraagstukken vragen om innovatieve oplossingen en creatieve denkers. Over/Nieuw weet hier alles van en organiseert daarom op donderdag 3 oktober van 14.00 tot 17.00 uur voor de vierde keer RESET, een middag vol innovatie, workshops en inspirerende sprekers!


Ook leren hoe je aan de slag gaat met eenvoudig en goed projecten managen binnen jouw organisatie? Hoe je daarmee het draagvlak voor je aanpak vergroot? Of op zoek naar verbreding van de skills die jullie al hebben? Kom naar Reset - Projectmanagement in het publieke domein! Donderdagmiddag 3 oktober nemen we je mee in de wondere wereld van projectmanagement in de (semi-)publieke sector.

Projectmatig werken komt in de publieke sector steeds vaker voor. Gemeenten, zorgorganisaties en andere (semi-)publieke instellingen zien de meerwaarde van deze flexibele aanpak. En steeds vaker word je gevraagd om gezamenlijk een resultaat op te leveren. Een goede projectorganisatie is dan heel belangrijk.

‘De sneller veranderende samenleving vraagt om projectmanagers die met onzekerheden en steeds wisselende teams kunnen omgaan.’

Hoe zorg je ervoor dat projecten tot een succesvol einde komen? Daar zijn allerlei aanpakken voor: van de zwarte band in lean tot scrummasters. Wij geloven dat met de juiste tools iedere organisatie beter en sneller concrete resultaten kan behalen. Dat moet niet ingewikkeld zijn, maar juist eenvoudig!


Wat heeft RESET jou te bieden?

  • Tools voor eenvoudig projecten managen

  • Praktijkvoorbeelden

  • Een flinke dosis inspiratie

  • De basis voor een methodiek waar je thuis mee verder kunt

  • Netwerken met andere managers in het publieke domein


Programma

Wij zijn nog druk bezig met het vormgeven van het programma. Maar willen je graag voorstellen aan onze eerste spreker: Schoonschip! Schoonschip is de eerste drijvende duurzame woonwijk in Amsterdam, een grootschalig project dat samenwerkt met partners ver over de grenzen van disciplines heen.

Tijdens RESET zal een van de initiatiefnemers ons meer vertellen over het proces achter Schoonschip. Hoe maak je van de droom om zo duurzaam en zelfvoorzienend mogelijk te kunnen leven, een volledig drijvende wijk met meer dan 45 huishoudens? Hoe zorg je ervoor dat het een gedragen en haalbaar plan wordt, en wat zijn de lessen die geleerd zijn tijdens dit meerjarige proces?

Updates over het dagprogramma en workshops volgen snel!

Aanmelden is gratis. Lukt het toch niet om aanwezig te zijn? Vergeet niet je ticket te annuleren! Wij kunnen dan rekening houden met de hoeveelheid bezoekers, maar bovenal komt er een plekje voor iemand anders vrij.

We zien je graag op donderdag 3 oktober tijdens RESET 2019!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

IJsfontein

Kattenburgerstraat 7

1018 JA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen