Gratis

RESET 2021: Coronacrisis als RESET van de maatschappij

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Coronacrisis als RESET van de maatschappij

Over dit evenement

Donderdag 27 mei is het weer zover: RESET is terug! Het event van Over/Nieuw waar wij sparren over sociale innovatie en maatschappelijke impact zal dit jaar via een online livestream plaatsvinden.

Voor het thema "De coronacrisis als RESET van de maatschappij", kijken wij dit jaar naar de kansen die corona ons biedt voor de toekomst. De creativiteit die corona van ons vraagt door onze oude structuren om te gooien, geeft ons de mogelijkheid iets nieuws op te bouwen. Hoe benutten we deze kans om een gelijkwaardige en duurzame toekomst te creëren? Ook worden bepaalde groepen extra hard getroffen door de coronacrisis. Hoe kan de hulp die hun nu geboden wordt ook in de toekomst blijven bestaan?

Doe mee aan deze middag vol inspiratie! Simone Filippini zal de dag inleiden met een keynote over de invloed van corona op de duurzame ontwikkeling van rechtvaardigheid en kansengelijkheid in de maatschappij. Vervolgens bespreken wij in een panel verschillende vraagstukken rondom corona als RESET met Renske de Bruine (zorg), Piet Sprangers (sociaal domein), Stefanie van Nes (onderwijs), waarbij wij vragen van de kijkers thuis zullen behandelen. Tenslotte presenteren wij het nieuwe boek “Kick-off je carrière” van Over/Nieuw om handvatten te bieden voor het omzetten van ideeën naar actie.

De eerste 100 aanmeldingen krijgen gratis ons boek "Kick-off je carrière" toegestuurd!

Wij hopen je te zien op de 27e!

Terugblik RESET 2019: https://overnieuw.nl/reset-2019/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen