€ 43,13

Restoration of all things

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een conferentie met diepgaand onderwijs over Gods herstelplan voor de mens en de aarde. Annalise neemt ons mee in Genesis en Openbaring.

Over dit evenement

Restoration of all things

In 2019 hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Annalise van Rensburg en we zijn verheugd dat ze in maart weer naar Nijkerk komt. Tijdens de vorige conferentie sprak Annalise over het boek Openbaring en dat het boek een openbaring is van Jezus Christus.

Tijdens deze conferentie neemt Annalise ons mee in het Woord en de boeken Genesis en Openbaring. God plaatste de mens in de hof en dit is ook de plek waar God ons naartoe herstelt. Ontvang 3 dagen intensief verhelderend onderwijs over Gods plan met Zijn schepping.

Wanneer de bijbel de bijbel openbaart, wordt er vrijmakende waarheid ontdekt. Hoe meer je leert, hoe meer je wilt ontdekken. Volgens Annalise is het meer dan ooit de tijd dat we meer begrip krijgen van Gods Woord. Want het begrijpen van het Woord blokkeert misleiding en leugens van satan waardoor we ons doel in dit Leven kunnen vervullen. Ze houdt ervan om tijd in het Woord door te brengen en onderwijst het met grote openbaring en wijsheid. Over het bijbelboek Openbaring en het kennen van de tijden heeft ze de afgelopen jaren bijzondere openbaringen gehad waarmee ze tot grote zegen is geweest voor het lichaam van Christus.

Annalise is weduwe van Kobus van Rensburg met wie ze samen een bloeiende gemeente leidde waar de opstandingskracht van God overduidelijk zichtbaar en merkbaar was; wonderen en tekenen waren aan de orde van de dag. Ook in hun eigen levens.

Samen met Kobus richtte zij Spirit Word Ministries op in Zuid-Afrika. Zelf heeft ze Divine Connection opgericht: een rondreizende internationale onderwijsbediening.

Vertaling

Het onderwijs van Annalise zal direct worden vertaald tijdens de conferentie.

Programma

Vrijdag : 19:30  - 22:30 uur 

Zaterdag : 14:00 - 22:30 uur met een ruime diner pauze van ong 17:00  - 19:30 uur 

*Er wordt geen diner wordt geserveerd maar u kunt zelf ergens in de stad eten.

Zondag : 10:30 - 17:30 uur. De gratis toegankelijke ochtendbijeenkomst is tijdens de dienst van Family Church waar je als deelnemer hartelijk welkom bent. Na de dienst genieten we met elkaar van een gezamenlijke lunch.

Om 14:00 uur gaan we verder met het middagprogramma.

Financieel:

Om de kosten van deze conferentie te dekken verkopen we tickets. We willen wel dat het onderwijs beschikbaar is voor iedereen. Mocht u niet de (volledige) financiële middelen hebben, neem dan even contact op met de organisatie: info.restorationofallthings@gmail.com , we denken graag mee in een oplossing.

Vrijwilligers:

Wij zijn voor deze conferentie nog op zoek naar mensen die gedeeltelijk of de gehele conferentie als vrijwilliger mee willen helpen. Vrijwilligers kunnen de conferentie kosteloos bezoeken en eten zaterdag gratis mee met het team. Neem contact op met de organisatie voor de aanmelding: info.restorationofallthings@gmail.com.

Vragen?

Voor al uw overige vragen kunt u terecht bij de organisatie: info.restorationofallthings@gmail.com

Tot op de conferentie!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen