€ 12,50 – € 57,50

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Korenbeursplein

Tiel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Informatie

Vijf restaurants op het Korenbeursplein in Tiel zetten het beste beentje voor om u een plezierige, sprankelende avond te bezorgen. De RestoRun die door Rotary Club Tiel wordt georganiseerd wordt mogelijk gemaakt door Olijf, Bij Casper, De Beurs, Aand8 en Hexagon.

Met uw aanwezigheid ondersteunt u een prachtig doel.

Om het spannend, leuk en afwisselend te maken:

 • Beginnen we om 18.00 uur met alle deelnemers op het Korenbeursplein vergezeld van muziek en een welkomstdrankje.
 • Daarna nuttigt u in het eerste restaurant het voorgerecht.
 • Het tussengerecht krijgt u rond 19:15u in een ander restaurant.
 • Daarna wordt het hoofdgerecht in het derde restaurant genoten.
 • Het nagerecht plus koffie in het vierde restaurant, waarna de Pubquiz volgt.
 • Rond 23:00u sluiten we af.

Tijdens het wisselen van restaurant, tussen de gangen door, is er muziek en entertainment op het Korenbeursplein. U heeft bij iedere tafelzitting andere gasten aan tafel. (u blijft met uw opgegeven partner(s) samen tijdens de gehele RestoRun).

Wat kost het?

Omdat de deelnemende restaurants met grote kortingen werken en zo ook bijdragen aan de goede doelen, kunnen wij u een uitgebreid vier gangen menu voor € 57,50 p.p. aanbieden. U kiest zelf voor een vis-, vlees of vegetarisch hoofdgerecht en boekt er een drankarrangement naar keuze bij.

Kleding?

Warme jas en die kleding die u anders ook draagt wanneer u uit eten gaat.

Goede doelen, met uw hulp

Het batig saldo van de RestoRun gaat geheel naar de goede doelen die Rotary Club Tiel dit jaar ondersteunt.

 1. Astylos E-Running Buddy een project dat mogelijk wil maken dat blinde sporters/lopers en wandelaars via een elektronisch hulpmiddel, optimaal gebruik kunnen maken van de nieuw aan te leggen atletiekbaan van Astylos. Het project wordt gedaan in nauwe samenwerking met de Stichting Running Blind (Rotterdam), het Technasium van RSG Linge College (als onderzoeksproject) en de aannemer die de nieuwe kunstgras baan van Astylos gaat aanleggen.
 2. Petje Af Tiel is een project met als doel om weekendonderwijs (zondagschool) aan kinderen met (taal)achterstand te geven. Daarmee wil Petje Af Tiel de kansen vergroten, taalvaardigheid vergroten, en kennis van de wereld uitbreiden.
 3. Stichting Techniekwedstrijd is een initiatief dat leerlingen van de basisscholen probeert te interesseren voor techniek. In Nederland is een groot tekort aan technisch personeel en dit initiatief probeert op basisscholen in onze omgeving (rondom de kerk dus) middels projecten te stimuleren dat leerlingen de keuze voor techniek gaan maken.
 4. Rotary Santa Run 2017 is een +/- 3 km lange fun run voor de hele familie. Alle deelnemers lopen verkleed als kerstman een eenvoudig en gezellig parcours. Door het relatief korte parcours is de run zeer geschikt voor zowel jong als oud, maar ook voor mensen in een rolstoel of ouders met een kinderwagen. Loop mee en ondersteun het goede doel: Shelter box, een organisatie die hulppakketten levert aan mensen in nood.
 5. Aros de Esperanza is een project voor opvang en ondersteuning van jonge meisjes in sloppenwijken in Medellín/Colombia onder leiding van Guido Broekhuizen.
 6. Stichting Clubhuis Tiel is een stichting die bezig is met het opzetten van een buurthuis in de bomenbuurt in Tiel. Het streven is om oudere en eenzame mensen uit hun isolement te halen en voor de jeugd een ontmoetingsplek te zijn waar ze lekker kunnen spelen en sporten.
 7. Stichting Ashleigh’s Place South Africa (APSA) is een stichting die zich ten doel stelt om kansarme kinderen in Zuid-Afrika weer een toekomst te geven. In het township New Rest zijn reeds twee huizen voor weeskindjes gerealiseerd en krijgen iedere dag 150 kindjes een warme maaltijd.

Voor wie?

Iedereen die een leuke avond wil en aan een goed doel wil bijdragen. Komt u alleen met een partner? Neemt u vrienden of relaties mee?

Vragen en Antwoorden

Vraag: In welke restaurant ga ik dineren?
Antwoord: Dat blijft verrassing tot het moment van de start, in ieder geval in vier van de vijf restaurants die meedoen.

Vraag: Hoe laat moet ik aanwezig zijn op het Korenbeursplein?
Antwoord: De ontvangst is tussen 18:00u en 18:15 op 21 november.

Vraag: Wat zit er in de ticketprijs?
Antwoord: Een diner-ticket omvat een welkomstdrankje, vier gangen en koffie. Daarnaast boekt u naar persoonlijke keuze een drankarrangement (prijzen staan bij de tickets).

Vraag: Kan ik mijn eigen menu kiezen?
Antwoord: Bij het bestellen van de tickets kunt u kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch.

Vraag: Kan ik met een groep bekenden samen aan tafel zitten?
Antwoord: Als u graag met een groep bij elkaar wilt zitten, stuur dan even een Email naar de organisatie en we kijken wat er mogelijk is.

Vraag: Kunt u rekening houden met speciale dieetwensen?
Antwoord: U kunt kiezen voor drie verschillende menu’s, mocht u speciale wensen hebben, stuur dan een Email naar de organisatie.

Vraag: Wie organiseert de RestoRun?
Antwoord: De RestorRun wordt door de Stichting Community Service van de Rotary Club Tiel georganiseerd. De Stichting heeft een ANBI status. (ANBI: Algemeen Nut Beogende Instellingen) Het deelnamebedrag van de RestoRun wordt gestort op rekeningnummer NL49 RABO 036.29.92.088 ten name van de Stichting Community Service van de Rotaryclub Tiel.

Logo Aand8

Logo Bij Casper

Logo De Beurs

Logo Hexagon

Logo Olijf

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Korenbeursplein

Tiel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen