Gratis

Retail | Maandelijkse bijeenkomst Online Marketing Mastermind | Oktober

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dotslash Utrecht

Europalaan 400

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Maandelijkse bijeenkomst voor ambitieuze retail ondernemers in de provincie Utrecht.

Over dit evenement

Hoe zorg je ervoor dat je competitief blijft met je retailbedrijf in een snel digitaliserende wereld? Simpel! Door te innoveren. Uiteraard is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe pak je dit precies aan en waar moet je allemaal op letten?

In de bijeenkomst van oktober gaan we aan de slag met dit vraagstuk. Aan het einde van de bijeenkomst heb je alle handvatten die je nodig hebt om te starten met innoveren. We starten de bijeenkomst met het geven van een introductie. Je ontdekt wat innovatie precies is, welke innovatiemodellen er zijn en welke trends en ontwikkelingen van invloed kunnen zijn op de toekomst van jouw bedrijf.

Vervolgens ga je dit doorvertalen naar een actieplan. Tijdens dit deel van de bijeenkomst zijn er experts van GetOn aanwezig om je hierbij te helpen. Ook kan je sparren met mede-ondernemers.

We eindigen de bijeenkomst met een Q&A. Tijdens de Q&A beantwoorden we al jouw vragen en die van je mede-ondernemers. Indien je er niet fysiek bij kan zijn, kan je de Q&A ook online volgen. De experts van GetOn zijn beschikbaar om via de chat vragen te beantwoorden.

Deelname aan de mastermind bijeenkomst is gratis. De bijeenkomst wordt aangeboden door de provincie en gemeente Utrecht.

Handig om te weten; er is sprake van een open-deurbeleid. Dit houdt in dat je op elk onderdeel van het programma kan in- of afhaken. Dit is met name handig als je eerder weg moet of later wilt inhaken omdat je de online masterclass over dit onderwerp al hebt gevolgd.

Waarom deelnemen?

Door de 1,5 meter-economie staat het bedrijfsmodel van veel retail bedrijven onder druk. Er is een grote kans dat dit ook voor jouw bedrijf geldt. Daarnaast is de transitie van off- naar online door corona ook nog eens in een stroomversnelling gekomen. Het gedrag en de behoeften van consumenten zijn snel aan het veranderen. Gelukkig biedt dit ook kansen! Door deel te nemen ontdek je wat deze kansen zijn en kan je een eerste stap zetten richting een toekomstproof verdienmodel. Ofwel; Never let a good crisis go to waste!

Wat ga je leren?

 • Wat innovatie is;
 • Welke innovatiemodellen er zijn;
 • Welke trends en ontwikkelingen van invloed kunnen zijn op jouw business;
 • Hoe je een actieplan kan ontwikkelen.

Wat is het resultaat?

 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
 • Je weet welke trends wel en geen impact hebben;
 • Een concreet actieplan om te starten met innovatie binnen je bedrijf.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Ondernemers met een retailbedrijf in de provincie Utrecht. Uiteraard mogen ook medewerkers deelnemen!

Programma

 • 13.00-13.45 Presentatie: Alles over innovatie
 • 13.30-16.00 Actieplan maken
 • 16.00-17.00 Q&A

Benodigdheden

 • Een laptop
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dotslash Utrecht

Europalaan 400

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen