Gratis

Rethink ERP: Hét Dynamics 365 Business Central event

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SDE

45 Lichtelarestraat

9080 Lochristi

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

3 cases + 3 Dynamics demo's

Connecteer je bedrijf en laat het groeien!

Ontdek tijdens 'Rethink ERP' het baanbrekende Microsoft Dynamics 365 Business Central: intelligente cloud apps die de mogelijkheden van ERP, CRM en business software bundelen.

Leer van 3 Belgische managers hoe zij met Dynamics 365 hun bedrijf hertekenden om succesvoller en efficiënter te zijn.

Case: Industriële LED-distributeur zet digitale transformatie verder met Dynamics 365 / NAV + webshop

CCS Europe is exclusief distributeur van industriële LED's die gebruikt worden in machine-visie, microscopen en bio-medische toepassingen. Omwile van haar sterke groei in Europa en Amerika zocht het bedrijf een vooruitstrevend digitaal platform om al haar bedrijfsprocessen te ondersteunen. Managing Director Dirk Vermeersch vertelt waarom de keuze Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) werd in combinatie met Sana Commerce.

Case: Leer hoe deze confiseriegroothandel door digitale transformatie en persoonlijke marketing groeit in een markt onder druk!

Om slagkrachtig te blijven in een markt die consolideert investeerde Ameel in een digitaal platform bestaande uit een slimme ERP-oplossing (Dynamics NAV / 365) met een geïntegreerde webshop. Zaakvoerder Tom Ameel deelt zijn ervaringen en vertelt hoe marketing & technologie het bedrijf vooruit stuwen.

Case: 185 jaar oude bouwhandel die technologie kiest voor haar toekomst

Vandaag is Botha geëvolueerd tot een belangrijke speler in de sector. Enerzijds is er de bouwmaterialenhandel en anderzijds is er de tegelafdeling waar ervaren medewerkers garant staan voor een optimale keuze en plaatsing. Om ook in de toekomst haar belangrijke rol op te nemen koos het bedrijf voor Microsoft Dynamics NAV / 365 met daarbovenop uitbreiding BuildMaster voor bouwhandels. Zaakvoerder Toon Bockaert vertelt over de recente upgrade van NAV naar de nieuwste versie.

Demo: Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV)

Laat je bedrijf groeien door je mensen één intelligent systeem te geven dat financieel beheer, verkoop, service, productie en al je bedrijfsprocessen gemakkelijker maakt. Ontdek het tijdens deze demo!

Demo: Power BI

Ga van data naar inzicht in enkele minuten. Data uit je ERP of uit andere bronnen gecombineerd in één view. En de toekomst is nu, dat zal je merken.

Demo: Sana Commerce & Perfion PIM

Er is één systeem dat centraal moet staan bij e-commerce: uw ERP. Sana Commerce helpt bedrijven digitaliseren. Hoe? Door de shortcut naar e-commerce te bieden die ook integreert met PIM.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SDE

45 Lichtelarestraat

9080 Lochristi

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen