€ 16,14

Reünie 100 jaar Sint-Janslyceum

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sint-Janslyceum

Sweelinckplein 3

5216 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Reunie 100 jaar Sint-Janslyceum!

In dit schooljaar 2018-2019 bestaat het Sint-Janslyceum precies 100 jaar. Wij vinden dit een fantastische reden om een grote reünie te organiseren voor alle leerlingen die de afgelopen 100 jaar bij ons op school hebben gezeten. Een unieke mogelijkheid om al die oude vrienden en stille liefdes uit die zo belangrijke fase van ons leven weer eens te ontmoeten. We hebben elkaar immers nog zoveel te vertellen!

Op zaterdag 25 mei 2019 zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd op het Sweelinckplein 3, van 15:00 uur tot 21:30 uur. De hele school staat die dag open voor oude herinneringen en verhalen.

We ontmoeten elkaar eerst (per examenjaar) in de lokalen en vervolgens verspreiden we ons over de kantines, binnentuin en aula. Voor de oud-scol leden hebben we daarnaast onze prachtige personeelskamer ter beschikking gesteld. De tijd zal voorbijvliegen. En wie weet gaan we nog door tot in de kleine uurtjes in de stad, net als vroeger.

Tijdens de reünie zal er een expositie te zien zijn van oud-docenten.

De organisatie is al in volle gang. Inschrijven kan ook al!

Na betaling ontvang je automatisch het toegangsticket. De toegangsprijs bedraagt 15 euro. Voor de organisatie van Eventbrite wordt er €1,14 toeslag geheven. In totaal betaal je dus 16,14

Voor deze toegangsprijs ontvang je bij de entree 2 consumptie bonnen. De overige kosten gaan naar het inzetten van de catering (huur tafels, krukken, bars, personeel), de kosten (opruimen/schoonmaken) van de school en de kosten voor drukwerk, website en advertising.

Als je tickets bestelt geef je automatisch toestemming tot publicatie van je naam via de website www.vriendensintjanslyceum.nl

Vertel het ook door aan alle Sint-Janners. Deze reünie mag je niet missen!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sint-Janslyceum

Sweelinckplein 3

5216 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen