Gratis

Reunie 15 jaar Musicalgroep Besoyen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gemeentecentrum De Rank

Hollandsestraat 5

5141 HG Waalwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 22 oktober 2003 was de eerste uitvoering van de Musical Ruth. Gespeeld en gezongen door een enthousiaste groep mensen uit de Hervormde Gemeente Besoyen.

Nu 15 jaar later willen we met alle (oud)leden, toenmalige baby's in de musicals. Gastgemeentes, sponsoren en gemeenteleden terugkijken op 15 jaar MusicalGroep Besoyen.

Wat is er veranderd in die 15 jaar, maar ook wat is niet veranderd. Nog steeds mogen we Zijn boodschap vertellen op onze geheel eigen wijze.

Op 22 oktober 2003 was de allereerste uitvoering van de musical Ruth. Een musical ontstaan vanuit een de VakantieBijbelClub. Kinderen uit de buurt waren uitgenodigd om mee te spelen. Wekelijks werd er door een groep gemeenteleden geoefend. Alle talenten werden ingezet, Decor, muziek, licht, geluid, grime, spel, locatie, vervoer en nog veel meer.We speelde 2x voor een bomvolle zaal in het voormalig verzorgingstehuis Samarja.

De start van Musicalgroep Besoyen was een feit. Nu 15 jaar later, 100 optredens verder. Vinden we het tijd om met elkaar terug te kijken op 15 jaar MusicalGroep Besoyen. Wij nodigen je dan ook van harte uit om samen met je partner, vriend, vriendin, gezin op zaterdag 27 oktober te komen naar de reünie 15 jaar MGB. Op deze website vind je alle informatie.

Zien wij jou ook op 27 en/of 28 oktober 2018?

Kijk voor meer informatie hier.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gemeentecentrum De Rank

Hollandsestraat 5

5141 HG Waalwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen