Gratis

Revival Fire Night Dordrecht

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Filadelfia Gemeente Dordrecht

Rijksstraatweg 92

3316 EH Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Revival Fire Nights zijn voor iedereen die een diep verlangen heeft naar echte verandering in de kerk in dit land en in onze persoonlijke levens. De avond begint altijd met aanbidding in geest en in waarheid, totdat de aanwezigheid van God tastbaar en voelbaar aanwezig is. Voor de verdere invulling van de avond laten wij ons leiden door de Heilige Geest. Het is en blijft Zijn doel om levens te redden, te genezen, te bevrijden en te herstellen.

Meer informatie

De toegang tot deze avonden is gratis en u hoeft het toegezonden ticket niet mee te nemen. Voor meer info: 06 5335 9003.

De samenkomstruimte bevind zich in het gebouw van Autobedrijf de Heer, op de eerste etage. U kunt via de hoofdingang naar binnen, de balie voorbij en bij de eerste deur links de trap op.

Revival Fire Nights

De Revival Fire Nights zijn de opvolger van de Pre-Revival Nights. Aan het einde van de zomer van 2016 begon LoveUnlimited met een serie van tien avonden, die om de week plaatsvonden. Tijdens deze avonden werd onderwijs gegeven over hoe we onszelf kunnen voorbereiden op een beweging van God, wat God gaat doen en waarom Hij doet wat Hij doet. Begin 2017 is dit onderwijs als boek gepubliceerd, onder de titel "Aan de rand van opwekking". Het boek is o.a. verkrijgbaar via Bol.com.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Filadelfia Gemeente Dordrecht

Rijksstraatweg 92

3316 EH Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen