€ 22,50 – € 27

Revival Fire Night met Terry MacAlmon

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BeneVia Muziekcentrum

Spirea 7

3317 JP Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 24 november 2017 zal de internationale aanbiddingsleider Terry MacAlmon Nederland weer gaan bezoeken, tijdens een Revival Fire Night van LoveUnlimited. Terry is bekend vanwege zijn speciale aanbiddingsmuziek die een gevoeligheid heeft voor de aanwezigheid van God en de beweging van de Heilige Geest. Die aanwezigheid en glorie van God zijn altijd de vrucht van iedere dienst waar hij de aanbidding leidt. Het gaat om de aanwezigheid en de glorie van God, terwijl de naam van Jezus Christus wordt verheven.

Wanneer?

Vrijdag 24 november 2017

Waar?

BeneVia Muziekcentrum
Spirea 7
3317 JP DORDRECHT

Bestellen via Eventbrite

Wanneer u via Eventbrite besteld moeten de tickets direct voldaan worden. Eventbrite brengt reserveringskosten in rekening, welke al zijn opgenomen in het genoemde bedrag. Betaling is mogelijk via PayPal.

Early bird tickets: € 22,50 (Verkrijgbaar t/m 30 september, incl. reserveringskosten)
Tickets: € 27,00 (incl. reserveringskosten)

Bestelling via De Zalfolie Winkel

Besteld u via De Zalfolie Winkel (onze eigen webwinkel), dan kunt u op factuur bestellen (kies de betaaloptie "Vooraf overmaken") en hoeft u de rekening pas eind september te voldoen. Alle tickets die na 1 oktober worden besteld dienen direct voldaan te worden. Betaling is mogelijk via iDeal, Credit Card, Bancontact, SOFORT banking, PayPal, Bitcoin, KBC/CBC, Belfius Direct Net en vooraf overmaken. Uw tickets ontvangt u wel gewoon via Eventbrite. Klik hier om via De Zalfolie Winkel te bestellen.

Early bird tickets: € 21,50 (Verkrijgbaar t/m 30 september, geen reserveringskosten)
Tickets: € 25,50 (geen reserveringskosten)

Terry MacAlmon bezocht Nederland het laatst in juli 2016, op dezelfde locatie, tijdens de Glory Night 2016, wat ook een evenement van LoveUnlimited was. Die avond werd een zeer gezalfde avond, vol met de aanwezigheid van onze God. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe dat was!

Glory Night Dordrecht met Terry MacAlmon

Over Terry MacAlmon

Terry MacAlmon werd geboren op 12 mei 1955, in de Verenigde Staten. Vanwege een medisch probleem was zijn leven helemaal niet zeker, waardoor zijn moeder het uitriep tot God en Hem zei dat ze hem in zijn dienst zou geven, als Hij hem zou genezen. God deed het onmogelijke en genas haar baby. Op jonge leeftijd begon Terry piano en orgel te spelen, eerst thuis en later ook in de kerk. In zijn tienerjaren ontving hij een aanraking van God, een speciale zalving voor aanbidding, die hij sindsdien ook in actie heeft gebracht.

Aan het begin van de jaren 90 verhuisde hij naar Colorado Springs, toen plotseling alles wat hij ondernam leek te mislukken. Het was een worsteling die acht jaar heeft geduurd. Hij probeerde een kerk te beginnen, wat mislukte. Hij probeerde een aanbiddingscentrum te beginnen, wat een nog grotere mislukking werd. Aan het einde van die acht jaar van mislukking daagde de Heilige Geest hem uit om opnieuw te beginnen. Enigszins terughoudend, na al die jaren van mislukking, besloot hij Zijn leiding toch te volgen. Plotseling begon alles te veranderen en kwamen de mensen overal vandaan. Zijn wekelijkse diensten, die de naam “Lunch met de Heer” droegen, waren nu volledig vol. Zijn internationale doorbraak kreeg hij toen de tele-evangelist Benny Hinn zijn muziek hoorde en hem uitnodigde voor een aantal van zijn campagnes, welke wereldwijd zijn uitgezonden. Hoewel Terry hier maar een paar keer is geweest, en verder nooit verbonden is geweest met de bediening van Benny Hinn, zorgde dit er wel voor dat zijn muziek wereldwijd bekend werd.

Terry is een aantal malen eerder in Nederland geweest. Eerst tijdens de EuroSpirit conferentie in 2006, later tijdens drie evenementen van LoveUnlimited: De Heart of Worship Conference 2010, de Heart of Worship Conferentie 2012 en de Glory Night 2016.

Over de Revival Fire Nights

Na de laatste keer dat Terry MacAlmon in Nederland was, in 2016, zagen we dat er iets neer was gezet in de geestelijke wereld over deze stad en over deze natie. Daarom besloten we om door te gaan met het – om de week – organiseren van avonden, die nu bekend zijn als de Revival Fire Nights.

Wij geloven dat de situatie in ons land, en in de kerken van ons land, verre van goed zijn. De enige standaard die wij gebruiken om dat te meten is het Woord van God. Wij geloven ook dat ook wij verre zijn van waar we zouden moeten zijn, aangezien we onszelf niet beter vinden dan onze broeders en zusters. De Revival Fire Nights zijn voortgekomen uit een diep verlangen en een roep om echtheid. Echte opwekking, echt vuur en echte verandering. Het is een roep om heiligheid en voorbereiding, want de komst van onze Messias is aanstaande. Wij willen iedere resterende dag van waarde laten zijn en geloven oprecht in de noodzaak van de Geest van bekering over dit land en over deze stad. Alleen Jezus kan de echte verandering brengen waar we zo naar verlangen. Het is alleen wat Hij doet, door Zijn kostbare Heilige Geest, wat die ware verandering teweeg kan brengen. Moge het komen! God weet dat we het nodig hebben.

De Revival Fire Nights vinden om de week, op vrijdagavond, plaats in Dordrecht. Klik hier voor meer info.

Reis- & Hotelinformatie

Het dichtstbijzijnde treinstation is:
Station Dordrecht Zuid (2 minuten loopafstand)

Taxibedrijven:
Taxi Stam: 078 616 2111
Taxi van Vliet / Haars: 078 691 2100

De dichtstbijzijnde hotels in Dordrecht zijn:
Van der Valk Hotel
Postillion Hotel
Bastion Hotel

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BeneVia Muziekcentrum

Spirea 7

3317 JP Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen