Verkoop beëindigd

Revival Prayer Meeting

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Autobedrijf De Heer (Eerste etage)

Rijksstraatweg 92

3316 EH Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Let op, de toegang tot deze avonden is gratis en u hoeft het toegezonden ticket niet mee te nemen om toegang te krijgen. De registratie is alleen bedoelt om inzichtelijk te krijgen op hoeveel mensen we kunnen rekenen, i.v.m. beschikbare ruimte. Voor meer info: 06 5335 9003.

Tijdens deze avond gaan we samen in aanbidding om de naam van Jezus Christus te verheffen boven onze omstandigheden, boven onze regio en boven ons land. Daar waar Hij aanbeden wordt in geest en waarheid, daar zal de Zalving worden vrijgezet en begint Zijn Heilige Geest te bewegen. Aansluitend gaan we in gebed.

Opwekking is een term geworden die veel mensen zien als een soort uitbarsting van vreugde, wonderen en tekenen. Maar feitelijk betekend “opwekking” om iets terug tot leven te brengen. In dit geval is dat de gemeente van Jezus Christus. Wij hebben het vuur van de Heilige Geest nodig in onze harten, daar waar de verandering het hardste nodig is. God werkt altijd van binnen naar buiten. Wanneer we om opwekking gaan vragen, dan moeten we bereid zijn om het bij onszelf te laten beginnen.

Tijdens de ware opwekkingen in de geschiedenis bleek keer op keer dat Gods Geest begint met het overtuigen van zonde, gerechtigheid en oordeel in de harten van de mensen. Massa’s mensen gingen wel naar de kerk, maar hadden geen idee hoe slecht hun hart er aan toe was omdat ze daarvoor verblind waren. Velen namen aan dat het wel goed zat met hen, omdat ze tenslotte netjes naar de wekelijkse kerkdiensten gingen. Maar Jezus Christus waarschuwde niet voor niets dat iedere zonde voortkomt uit onze eigen harten en dat het hart niet vanzelf veranderd. Toen de Heilige Geest mensen in hun hart begon te overtuigen daarvan, riepen en schreeuwden zij het uit naar God. Pas toen de Heilige Geest hun ogen daarvoor opende, konden zij zien hoe duister hun hart was. In de geschiedenis leidde dit tot oprechte bekering en erkenning van zonde. Pas toen kwam het herstel, niet eerder. Ook in deze tijd kunnen wij hier niet omheen.

Deze avonden zijn bedoelt voor mensen die de noodzaak voor verandering zien en die daar in hun hart van overtuigd zijn. Tijdens deze avonden willen wij de Heilige Geest alle vrijheid geven om te doen wat Hij wil, hoe Hij het wil en wanneer Hij het wil. Afgezien van de aanbidding en het gebed is er dus geen vast programma.

Pre-Revival Nights

De Revival Prayer Meetings zijn de opvolger van de Pre-Revival Nights. Aan het einde van de zomer van 2016 begon LoveUnlimited met een serie van tien avonden, die om de week plaatsvonden. Tijdens deze avonden werd onderwijs gegeven over hoe we onszelf kunnen voorbereiden op een beweging van God, wat God gaat doen en waarom Hij doet wat Hij doet. Dit onderwijs is terug te vinden op de website van LoveUnlimited. De laatste Pre-Revival Night vond plaats op 23 december 2016.

Datum en tijd

Locatie

Autobedrijf De Heer (Eerste etage)

Rijksstraatweg 92

3316 EH Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen