€ 31,73

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Evenemententerrein Domineeskamp

Domineeskamp 3

8102 CC Raalte

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Ribs & Blues Festival is een evenement dat jaarlijks tijdens de pinksterdagen in Raalte georganiseerd word en dat drijft op drie pijlers: blues, spareribs en entertainment. De zaterdagavond is een avond met entree, de zondag en de maandag is GRATIS toegankelijk.

Muziek. Op de betaalde zaterdagavond staat er een bredere programmering dan blues met o.a. de afgelopen jaren Status Quo, Salomon Burke, The Beach Boys en Golden Earring. Op de gratis toegankelijke zondag en maandag staan er op 2 podia 21 nationale en voornamelijk internationale bluesbands. De afgelopen jaren stonden er o.a. Walter Trout, Ryan McGarvey, de Dijk en Popa Chubby.

Spareribs. Op het Ribs & Blues Festival kan je smullen van de lekkerste spareribs van Nederland. Verkrijgbaar in diverse smaken en klaargemaakt op authentieke Oklahome Joe Barbecues

Entertainment voor jong en oud, bv KidsAdventureland is een grote area vol met GRATIS toegankelijke uitdagende attracties voor kids van 0 tot 20. Verder is er een festivalmarkt, straattheater, Loungeland en zijn er speciale attracties. Alles GRATIS toegankelijk!!

Check www.ribsenblues.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Evenemententerrein Domineeskamp

Domineeskamp 3

8102 CC Raalte

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen