RIGHTABOUTNOW FESTIVAL 2022 X BOИSU

Venster Acties

RIGHTABOUTNOW FESTIVAL 2022 X BOИSU

RIGHTABOUTNOW FESTIVAL 2022 X BOИSU

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond 45 Nes 1012 KD Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur
  • eTicket voor mobiel

RIGHTABOUTNOW INC. presenteert alweer de 8e editie van het RIGHTABOUTNOW Festival, met een spectaculaire opening op do 15 december in Bar Bario, en op vr 16 en za 17 december een waanzinnige line-up in de Brakke Grond in Amsterdam.

Het RIGHTABOUTNOW Festival is een platform voor opmerkelijke nieuwe makers en artiesten uit verschillende disciplines die de meerstemmigheid van de stad spiegelen. Nu, in deze tijden van enorme crisis en transitie, lijkt daar meer dan ooit behoefte aan.

----------

In zijn multidisciplinaire one-man-show schijnt BOИSU de schone schijnwerpers op een ietwat viezig onderwerp; leugens. BOИSU vertelt op poëtische wijze over zijn niet zo unieke ervaring als immigrant opgroeiend in de Bijlmer. Niet weten op welke dag je écht kaarsjes op een taart mag uitblazen of er op latere leeftijd achter komen dat je ‘moeder’ eigenlijk je zus is. Rauwe voeding voor een serieuze identiteitscrisis en de perfecte broedplaats voor schaamte, isolatie en frustratie. Jij als kijker bent getuige van hoe BOИSU zich een weg baant door opgelepelde leugens en halve waarheden in leven en liefde.

De dichterlijke monologen worden afgewisseld met performances van zijn hiphop nummers en versterkt door visuals. De show betreft muziektheater en performance art en is in het Engels.

BOИSU staat 17 december live in De Brakke Grond koop vandaag nog je ticket om zijn show te bewonderen!

Afbeelding van RIGHTABOUTNOW FESTIVAL 2022 X BOИSU