RIK HOOGENDOORN - Oppasopa

Venster Acties

RIK HOOGENDOORN - Oppasopa

Rik Hoogendoorn, toegetreden tot het groeiende legioen van oppasopa’s, verwondert zich over de helikopterouders, de watjesgeneratie van nu!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Rik Hoogendoorn is grootvader geworden van een kleinzoon waar hij één dag in de week op past en daarmee toegetreden tot het groeiende legioen van oppasopa’s. Die nieuwe verantwoordelijkheid brengt hem herinneringen aan zijn eigen jeugd en vaderschap.

Hij ziet overeenkomsten maar vooral verschillen tussen hoe er in drie generaties werd en wordt gedacht over het krijgen en opvoeden van kinderen en verwondert zich over de millennials die zich steeds meer ontpoppen als watjes.

In Oppasopa wordt menig kritische noot gekraakt over de helikopterouders van nu en maakt de kleinzoon kennis met de normen en waarden van zowel zijn groot- als overgrootouders wat resulteert in een theatermonoloog vol herkenbare en hilarische familieverhalen die worden afgewisseld met liedjes.

Lees hier de recensie in de Theaterkrant!

Over Rik Hoogendoorn

Werd geboren in 1958 en doorliep van 1977 t/m 1980 de Kleinkunstacademie te Amsterdam

Hij was vanaf begin jaren tachtig te zien in vele theaterproducties waaronder de succesvolle Echte Mannen voorstellingen 'Het Rookkwartier' en 'De Twintigste Eeuw in Duo's'. Bekend werd hij met zijn rollen in tv-programma’s als ‘Sesamstraat’ en ‘Kees en Co’. Daarnaast schreef hij twee kinderboeken en bracht hij als singer-songwriter meerdere cd’s uit.

Afbeelding van RIK HOOGENDOORN - Oppasopa