Gratis

Ripplestarters Masterclass: Van online idee tot succesvolle investor pitch

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Viisi Labs

Surinameplein 124

1058GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ripplestarters Masterclass: Van online idee tot succesvolle investor pitch

Jij hebt een goed online idee en je wilt nu echt de stap nemen om te gaan ondernemen. Welkom in de startup wereld! Maar waar moet je beginnen?

De masterclass helpt jou in het zetten van de eerste stap. Wij vertellen je waar je op moet letten in het eerste stadium van ondernemen en gaan actief aan de slag met het vertalen van jouw idee naar een aantrekkelijk concept. Oftewel aan het einde van de avond heb jij de eerste stap gezet, veel inspiratie opgedaan, mede-ondernemers ontmoet en jouw idee een stap verder gebracht naar een echt concept.

Wat gaan we doen?

De Masterclass bestaat uit twee onderdelen. Eerst vertelt Pim Betist over zijn belangrijkste lessen als ondernemer. Daarna gaan we actief aan het werk en laat Pieter de Monchy zien hoe je jouw idee omzet in een aantrekkelijke waardepropositie die klanten en investeerders versteld doet staan.De trainers

Over Pim Betist

Pim Betist is crowdfunding specialist en ondernemer. Als oprichter van Sellaband stond hij in 2006 al aan de wieg van het eerste ‘reward based’ crowdfundingplatform ter wereld. Na SellaBand richtte hij Africa Unsigned, Ready2scale en Ripplestarters op. Pim Betist is regelmatig te gast bij radioprogramma’s van BNR en Radio 1 en schrijft hij regelmatig artikelen voor ondernemersplatform Sprout. Hij werd door Management Team genoemd als een van de ’25 meest creatieve mensen in business’.

Over Pieter de Monchy

Pieter is digital strategist bij Ripplestarters. Hij helpt dagelijks (startende) ondernemers met de vertaling van een nieuwe online ideeën naar steengoede waardeproposities, het realiseren van funding en verwezenlijken van hun online ambities.Ripplestarters

Het gebeurt maar al te vaak dat frisse, baanbrekende en inspirerende ideeën en concepten niet genoeg zuurstof krijgen om hun waarde te bewijzen. Het is onze missie om ondernemers te helpen met het realiseren van hun online ambities door de barrières weg te halen en de leercurve te verlagen. Daarvoor delen wij onze jarenlange startup kennis, ervaring en netwerk zonder aandelen te nemen.

De Ripplestarters masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door Viisi Labs.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Viisi Labs

Surinameplein 124

1058GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen