Riverdale Festival 2021

Hét dancefestival van het Groene Hart
18+

Venster Acties en details

Uitverkocht

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Bedankt voor je aankoop! We zien jou op 30 mei bij Riverdale Festival!

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Bedankt voor je aankoop! We zien jou op 30 mei bij Riverdale Festival!
Beschrijving van het evenement
Riverdale Festival brengt Urban en Techno naar Gouda en omstreken; hét festival van het Groene Hart.

Over dit evenement

Vanwege de uitbraak van het Corona virus, de bijbehorende maatregelen en onzekerheden rondom het festivalseizoen in Nederland zal Riverdale Festival ook in 2021 niet plaatsvinden. Riverdale Festival verplaatst naar 28 mei 2022

Riverdale Festival is in haar huidige vorm, op Sluiseiland, met drie stages, 30 artiesten en 7000 festivalgangers, niet meer te realiseren in 2021. Voor dit megaplan hebben we onze zinnen gezet op 2022. Komt er dan helemaal geen Riverdale Festival in 2021? Als het aan ons ligt wel; maar niet zoals we oorspronkelijk van plan waren. Als Riverdale Festival in 2021 georganiseerd wordt; kan dit alleen in een kleinere, knussere vorm.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is en dat je graag wil weten hoe we nu verder gaan. Op deze pagina lees je alles over de toekomst van Riverdale Festival, waarom we dit doen en alles over je ticket.

In deze bizarre tijden gaan onze gedachtes uit naar iedereen die dagelijks de gevaren en gevolgen van het virus meemaken en confronteren. #StayHome #StaySafe, for them.

In 2019 daalde Riverdale Festival neer op een oud industrie terrein aan de rand van Gouda. Een groter terrein met meer vrijheid.

Ver van de bewoonde wereld konden we de avond iets langer rekken en hadden we meer ruimte. De charmes van het GOUDasfalt terrein werden vervangen door grotere podia en meer show. In 2019 konden nóg meer like-minded festivalgangers Riverdale Festival bezoeken.

In 2018 maakte Riverdale Festival zijn debuut op het GOUDasfalt terrein. Bij de Techno gingen zonder pardon de schoenen uit om met de tenen in het zand te dansen en tussen de oude muren van de Asfalt Centrale blies de stof op van de Urban beats. Zelfs de hitte leek niemand af te schrikken; Riverdale Festival was strak uitverkocht en na één editie waren we de oude Asfalt Centrale al ontgroeid.

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator MASS Events

Organisator van Riverdale Festival 2021

MASS Events organiseert kleine en grote evenementen met MASSive ambities in Gouda en omgeving. Je kent ons onder andere van Riverdale Festival, Koningsnacht Gouda, Koningsdag op de Markt, Bluesfestival Gouda, Popronde Gouda, Sensation Kaas, Latin Dance Gouda, GouweZaken en veel meer!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen