€ 6,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zalencentrum Utrecht Zuid

2D Amaliadwarsstraat

3522 AR Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

RiverRockje staat stil bij meer dan 10 jaar Gertrudis-vriendschappen.

Door de jaren heen is de Gertrudisschool het episch centrum geweest in vele vriendschappen. Inmiddels zijn we dik tien jaar verder en staan slechts nog enkelen van onze jaargangen op het schoolplein. Maar veruit de meesten zien elkaar niet meer dagelijks. Hoog tijd om die sociale verschraling aan te pakken met een leuk feestje. En met een knipoog naar de Riverparties van weleer! Neem alle klasse-ouders mee, bel je vrienden en vriendinnen, claim de juffen en meesters. Hoe meer zielen hoe meer vreugd (ook mensen waarvan hun kinderen niet op de Gertrudisschool hebben gezeten, zijn meer dan van harte welkom).

Ben er bij en schrijf geschiedenis.

Wat is een feestje zonder livemuziek? De organisatie van RiverRockje is superblij dat de kansrijke formatie Kansloos nog één keer op het podium klimt in deze samenstelling. Een goeie tien jaar geleden stonden ook zij voor het eerst op het schoolplein te zingen met elkaar tijdens een koude kerstmarkt. De rest is geschiedenis. Maar ze zijn ondanks hun wereldfaam in heel Rivierenwijk altijd trouw gebleven aan de basis. En eigen fans worden natuurlijk nooit verloochend. Dus strijken zij nog één keer, ja je leest het goed, nog één keer, in hun home residence Utereg. Daar wil je bij zijn, toch?

Samenvattend

Kaartverkoop

Koop snel je kaartje! Dat kost je maar € 6,50. Tegen inlevering van je ticket krijg je van ons ook nog eens één glaasje prosecco bij binnenkomst. Dan begint het feest meteen al goed toch?

Vol is vol, dus ben er snel bij.

Namens de organisatie!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zalencentrum Utrecht Zuid

2D Amaliadwarsstraat

3522 AR Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen