Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

RMC Meetup: What’s cooking in travel?

TRAVel Media B.V.

Vrijdag 8 november 2019 van 14:00 tot 18:30 (CET)

RMC Meetup: What’s cooking in travel?

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
RMC Meetup 8 november - Jaarbeurs 6 nov. 2019 Gratis  

Deel RMC Meetup: What’s cooking in travel?

Evenementdetails

What’s cooking in travel?

‘Het is niet de sterkste soort die overleeft, ook niet de meest intelligente, maar de soort die zich het beste aanpast aan veranderingen.’ Charles Darwin (1809-1882).

Met het faillissement van Thomas Cook is het landschap van de reiswereld, zowel in Europa als in Nederland, op slag veranderd. Welke kansen biedt de nieuwe situatie voor de Nederlandse reissector? Wat zijn de bedreigingen? Volgt nu een periode van consolidatie, waarbij bestaande partijen nog groter worden? Of biedt het wegvallen van Thomas Cook kansen voor nieuwe intreders in de markt?

Maar ook: wat is de schade voor SGR? En hoe staat het met het afhandelen van claims?

Tijdens de RMC-Meetup op vrijdag 8 november wordt teruggekeken op de gang van zaken rond Thomas Cook, maar vooral hoe de branche kan inspelen op de nieuw ontstane situatie. Wat valt er te leren uit de kwestie Cook?

Op het podium onder andere SGR-directeur Erik Jan Reuver, Arjan Kers (general manager TUI Nederland), Erik van der Waard (voorzitter Dutch Travel Alliance) en Charles Verstegen (Lease Base Partner Transavia)

Theo de Reus interviewt SGR-directeur Erik Jan Reuver, wat zijn de kansen en bedreigingen in het nieuwe landschap?

Namens Transavia spreekt Charles Verstegen, Lease Base Partner over wat er bij Transavia speelde rondom het faillissement van Thomas Cook en wat zij nu voor de branche kunnen betekenen.

Tom van Apeldoorn gaat in gesprek met Arjan Kers (General Manager TUI Nederland) en Erik van der Waard (voorzitter Dutch Travel Alliance) over de rol van TUI en de agent in de toekomst.

Corné den Braber (RED Online Marketing) gaat nader in op de noodzaak, ook bij kleinere reisbedrijven, om tijdig een digitale transformatie in te zetten. 


Kortom, veel zaken die je als reismanager wilt weten. Bezoekers krijgen tijdens de bijeenkomst volop de gelegenheid om vragen te stellen. Mis deze bijeenkomst niet!

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 8 november
Inloop: 14:00 - 14:30u
Einde: 17:30 - 18:30u Netwerkborrel


Heb je vragen over RMC Meetup: What’s cooking in travel?? Neem contact op met TRAVel Media B.V.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland

Vrijdag 8 november 2019 van 14:00 tot 18:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.