Gratis

R&MMBDPEXLNE - benefiet

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting Jong Actief

4 Buitendijk

5211 WJ 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

♥ De charmante Remi en de uiterst aantrekkelijke Marlon vieren dit jaar uitgebreid hun verjaardag bij Jong Actief. Beide nobele heren hebben grootse plannen voor de toekomst. Ze gaan zich namelijk later dit jaar verder verdiepen in de wereld die ervaringsdeskundige heet (chapeau, petje af) door een opleiding te gaan volgen.Helaas daardoor moeten zij deze prachtige stichting die Jong Actief heet achter zich gaan laten, dus is het niet alleen een verjaardagsfeest maar ook nog eens een vervroegd afscheidsfeestje van de twee fantastische vrijwilligers.

♥ Samen hebben zij zich belangeloos en succesvol ingezet voor de stichting en nu vinden ze het wel welletjes geweest dat dit al die jaren geruisloos aan de mensheid is ontgaan. Nu is het is dan ook volgens dit sublieme dynamische duo hoogtijd dat hun glansrijke rollen beloond mogen gaan worden met een fenomenale knalfuif. Ze willen jullie, iedereen die tegen hun opkijkt, ofwel heel den bosch en omstreken, dan ook van harte uitnodigen om dit mee te komen vieren om hun voeten te kussen en hen te komen aanbidden voor de goden die zij zijn.

♥ Omdat beide bovennatuurlijke wezens uiteraard zo onbaatzuchtig zijn verwachten ze geen persoonlijke cadeau’s voor zichzelf maar ze willen graag dat je dit in de vorm van een donatie doet aan de stichting waar zij zich al jaren onzelfzuchtig voor hebben ingezet.
Dat betekent dat dit nu al wonderlijke verjaardags- en afscheidsfeest door deze grootmoedige daad van beide magnifieke bazen ook nog eveneens een benefietfeest wordt. Het houdt maar niet op met deze twee barmhartige samaritanen.

♥ Op het feest komen enkele DJ’s de lievelingsmuziek van de twee ontzagwekkende meesters draaien. Er worden geen verzoekjes van de bezoekers in acht genomen, rekening houdende met beide adonissen zal dit alle tijd van de avond in beslag nemen. Sterker nog. De grandioze en charismatische Remi alias DJ R3M1xZz zal hoogstpersoonlijk openen en afsluiten. Hiernaast komen DJ Gekko en Dundee-J ook wat plaatjes draaien. Verwacht triphop, hiphop, soft- en hardrock, metal, electro, dance en drum ’n bass. Voor ieder wat wils dus! Een band zal eventueel later bekend gemaakt gaan worden wanneer het hen is gelukt om het verzochte repetoir naadloos te kunnen spelen.

♥ Beide buitengewoon fascinerende heren zullen op deze avond als een trotse pauw rond paraderen en mogen door u, het gepeupel, voor een laatste keer aangesproken worden . We zien jullie graag dan! kusjes Remi & Marlon.

♥ Line-up
DJ R3M1xZz
DJ Dundee J
DJ Gekko
Band wordt later bekend gemaakt.

♥ Overige informatie
- Adres: Stichting Jong Actief, Buitendijk 4, 5211 WJ, 's-Hertogenbosch. (10 min. lopen van Centraal Station)
- Er is voldoende parkeergelegenheid aan de Buitendijk. Na 18.00 uur is het parkeren gratis.
- Zorg dat je op tijd bent want vol is vol.
- Zorg voor voldoende cash want pinnen is bij Jong Actief niet mogelijk.
- De garderobe is onbewaakt en geheel op eigen risico.
- Zonder gratis lidmaatschapsticket is toegang niet mogelijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting Jong Actief

4 Buitendijk

5211 WJ 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen