Robotsoftware (RPA) course

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BCE

Professor Bronkhorstlaan 10-96

3723 MB Bilthoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Robotsoftware, ofwel Robotic Process Automation (RPA), is een nieuwe technologie die veel werk in bedrijfsprocessen kan overnemen.

Over dit evenement

Robotsoftware (RPA) course

Robotsoftware, ofwel Robotic Process Automation (RPA), is een nieuwe technologie die veel (saai en repeterend) werk in bedrijfsprocessen kan overnemen. Tijdens deze course brengen wij je in 2 uur helemaal op de hoogte over RPA en leer je wat jouw organisatie eraan heeft.

Wat houdt de RPA course in?

Het is een interactieve sessie van 2 uur waarin je een grondige introductie op dit thema krijgt. Iedere bijeenkomst bestaat uit 8-12 deelnemers. De sessie is interactief en tijdens de borrel is er gelegenheid om na te praten en te netwerken. De sessie wordt verzorgd door Klaas-Jan Molendijk (partner) en Ivo Beniest (adviseur).

Voor wie?

Managers, teamleiders, beheerders, analisten, interne adviseurs; eigenlijk iedereen die graag werkprocessen optimaliseert.

Waar en wanneer?

De courses vinden plaats van 15:00 tot 17:30 uur - inclusief de mogelijkheid om aansluitend na te praten met een borrel. De course vindt bij ons in Bilthoven plaats. Meer informatie: neem contact op met Kirsten van den Bragt of Suzan Kooij op secretariaat@bce.consulting. Of bel ons op 030-2740328.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BCE

Professor Bronkhorstlaan 10-96

3723 MB Bilthoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen