Rock 'n Roll Whisky - powered by Skotsj Fellowsjip

Venster Acties

Rock 'n Roll Whisky - powered by Skotsj Fellowsjip

Een avond met gelijkgestemden, onder het genot van een paar fijne whisky's en goede muziek. Dat is in het kort Rock 'n Roll whisky!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Café ’t Hingen 2A Op Den Dijk 6102 EW Echt Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Het is weer zover, de jaarlijkse editie van Rock & Roll Whisky powered by Skotsj Fellowsjip. Op zaterdag 17 december 2022 bieden we jullie een prachtige line-up. Zowel qua whisky's als muziek.

Om deze avond memorabel te maken is het programma uitgebreid ten opzichte van de afgelopen jaren. We waren al gewend dat er, naast de vaste leden van Skotsj Fellowsjip, ook plaats is voor 35 extra whisky liefhebbers. Dit jaar breiden we dat uit met 15 kaartjes voor niet-whiskydrinkers. Dus wel zin in een gezellig avond, live muziek maar geen whisky? Je bent van harte welkom. De whiskydrinkers gaan genieten van zeker 7 whisky's, met de kwaliteit die van van Skotsj Fellowsjip gewend bent.

Naast de whisky's (die zonder twijfel in de smaak zullen vallen) wordt de avond dit jaar muzikaal omlijst door Presto Pronto. De beruchtste akoestische band uit Roermond en omstreken. Zij nemen zichzelf en publiek niet serieus. De muziek daarentegen wel. Die houding past perfect bij een avond als deze.

Programma:

  • Zaterdag 17 december 2022
  • Zaal open 19.30 uur
  • Start proeverij 20.00 uur en muziek door Presto Pronto
  • Einde van de avond 00.00 uur.

LET OP: aangezien we tegen die tijd niet weten wat de stand van zaken is met de COVID-19 pandemie is het goed om te weten dat we de landelijke richtlijnen volgen.