Gratis

Roeiend Ondernemen in Gooise Meren

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jachthaven Naarden

6 IJsselmeerweg

1411 LV Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Of je nu zelfstandig ondernemer, winkelier of zzp-er bent, samenwerken moeten we allemaal. Hoe beter de samenwerking, hoe beter de vooruitgang! Roeiend Ondernemen is een netwerkevenement dat wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Gooise Meren (OVGM) om de samenwerking in uw tean, de samenwerking met de collega ondernemers maar ook de samenwerking tussen Muiden, Muiderberg, Naarden en Bussum te verstevigen.
En hoe kunnen we dat beter bewerkstelligen dan door samen in hetzelfde schuitje te stappen en te gaan roeien? Roeien is namelijk bij uitstek een sport waar je moet samenwerken om vooruit te komen.

Waar?
Op de mooie Jachthaven van Naarden gaan we in sloepen van Sloeproeivereniging Naarden roeien met de riemen die je nodig hebt om vooruit te komen, ofwel om te kunnen samenwerken. Uiteraard is er daarna tijd en gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Wie?
Ondernemen doe je niet alleen, de hele familie wordt vaak betrokken bij het ondernemerschap. Daarom nodigen we dit keer ook de gezinsleden uit. Op de haven is, behalve een aantal speelfaciliteiten, ook een klein strandje voor kinderen. Nu weet het KNMI nog van niets, maar het wordt schitterend weer, dus kom met de hele familie en laten we Roeiend Ondernemen!

Kosten
De toegang is gratis. De roeiclinic, springkussen en zwemfaciliteiten (strandje) zijn gratis. Leden van de OVGM ontvangen 2 drankjes van de OVGM. Niet leden krijgen 1 drankje. De eventuele overige drankjes zijn voor eigen rekening.
Voor de afsluitende BBQ vragen wij wel een bijdrage: Leden betalen €5,-- p.p (kinderen t/m 10 jaar gratis). Niet leden € 7,50 p.p. (kinderen t/m 10 jaar gratis).

Programma
Omdat we niet iedereen tegelijkertijd in de boot kunnen zetten, zijn er 3 shifts waarop ingeschreven kan worden. De eerste shift start om 16:30 uur, de tweede om 17:30 en de derde shift om 18:30 uur. Daarna is er gelegenheid voor een drankje en om 18:00 uur gaat de BBQ aan! Kom je het liefst alleen borrelen? Geen probleem, maar geef dat dan svp van tevoren aan.

Aanmelden: via Eventbrite of via info@ondernemersgooisemeren.nl onder vermelding van:

Ik kom (aankruisen wat van toepassing is)

O – Roeien (shift 1, 2 of 3)
O – Borrel
O – BBQ

Lid van OVGM : …
Bedrijf : …
Naam : …
Aantal volwassenen : …
Aantal kinderen < 12 jaar : ...
Aantal roeiers : …
Aantal BBQ : ...

We zien jullie graag op Zaterdag 14 juli tijdens Roeiend Ondernemen!!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jachthaven Naarden

6 IJsselmeerweg

1411 LV Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen