Gratis

Roesologie

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Livestream van 20.30 - 21.30 * Talkshow waarin de roesologie wordt geintroduceerd * Roesologische experimenten (voor thuis)

Over dit evenement

Op 29 april presenteren SMELT en The Performance Bar:

ROESOLOGIE

Al van jongs af aan draaien we rondjes tot we erbij neervallen en gaan we volledig op in rollenspellen. In ons volwassen leven is dat niet veel anders: gaan we niet voor een slokje of snuifje, dan verkleden we ons wel op carnaval of leiden een dubbelleven op social media.

Toch lijken we de roes niet helemaal op waarde te schatten. We verbannen haar naar de nacht of lachen haar weg. Wij vinden dat het tijd is om de roes serieus te nemen. Het is tijd voor de emancipatie van de roes!

De roesologie daagt je uit om te experimenteren en te leren van de roes. Niet door middelen als alcohol of drugs te gebruiken, maar door aan de slag te gaan met roesologische rituelen die je met jezelf en anderen kan doen. Wij geloven namelijk dat alle middelen al in onszelf zitten.

Verwacht een livestream vol nieuwe inzichten, ontregelende experimenten en een weergaloze ervaring die je dealer je niet kan geven!

LIVESTREAM START OM 20:30

De livestream is via zoom. De zoomlink vind je op www.roesologie.nl.

Je hebt geen ticket nodig, zorg wel dat je op tijd bent!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen