Gratis

Meerdere data

Ronald Snijders - Made for music

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Ronald Snijders - Made for music

Over dit evenement

Op donderdag 8 april 2021 is de Surinaams-Delftse musicus Ronald Snijders 70 jaar geworden. Om dit te vieren organiseren vrienden van Ronald Snijders een scala aan activiteiten. Een daar van is een expositie in het Prinsenkwartier.

In deze expositie nemen we je mee naar Ronalds Surinaamse roots, zijn studio en zelfs zijn huiskamer.

Ronald Snijders is een muzikant en componist die al meer dan vijftig cd’s heeft gemaakt, overwegend in eigen beheer uitgebracht. Maak kennis met deze bijzondere Delftenaar die uitblinkt in vele genres jazz, funk, klassiek, Braziliaans. Hij is een van de frontrunners van de kaseko jazz.

Snijders is een virtuoos muzikant die al 50 jaar in Delft woont en die in alle hoeken van de wereld met zijn spel zijn luisteraars kan ontroeren. Bij zijn concerten in Suriname, Litouwen, Bratislava, Duitsland, België, Hongarije, Senegal, Mali, Burkina Faso, Zuid-Afrika, Zambia, Mexico, Guatemala, Cuba, Curaçao, New York, Helsinki en Frans-Guyana swingt iedereen mee als hij zijn slotlied Saramaka speelt.

Maar wacht…er is meer

De expositie in het Huis van de Stad was op 8 april de eerste activiteit in het feestjaar rond Snijders. Op 11 september volgt het Kaseko Jazz Festival.

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator Prinsenkwartier

Organisator van Ronald Snijders - Made for music

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen