€ 150

Rond de tafelgesprek neurowetenschappen voor intermediairs

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stayokay Dordrecht

25 Baanhoekweg

3313 LA Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Breinkennis verandert jouw kijk op communicatie & leiderschap voorgoed!

Over dit evenement

Het Brein

Rond de tafel gesprek met hoger management van intermediairs over het brein. Het menselijk brein heeft veel geheimen. Met behulp van nieuwe technieken zijn neurowetenschappers en DNA-specialisten instaat om real-time in het brein te kijken. Dat levert bijzondere inzichten op over hoe het menselijk brein werkt èn behandeld wil worden. Stap voor stap ontdekken we steeds meer over de werking van hersenen en welke invloed dit heeft op ons dagelijkse handelen.

Rond de tafel sessie We gaan met een aantal managers en eigenaren van uitzendorganisatie, detacheerder en andere arbeidsbemiddelaars in gesprek over onderwerpen/ vraagstukken van ondernemers over leiderschap en/of sales. De onderwerpen kunnen ook door deelnemers worden ingebracht, je kunt een mail sturen naar dit adres: anasha@fyff.nl.

Stelling 1: Bij interne verbetertrajecten, implementeren van software / elke vorm van verandering, zeggen medewerkers vaak “ja” maar doen uiteindelijk toch “nee”. Dit geldt ook voor de uitvoering van de nieuwe jaarplannen. Vaak blijkt dat na 6 maanden nog geen echte vooruitgang is geboekt bij het optimaal realiseren van de jaarplannen. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers niet alleen “ja” zeggen maar ook “ja” doen?

Stelling 2: De markt, onder invloed van de technologie verandert in een hoger tempo dan breinen kunnen volgen. Bedrijven en organisaties die niet met de tijd meegaan lopen een verhoogd risico om, zoals bijvoorbeeld V&D en Halfords, om te vallen. Veranderen is dus een constante factor en permanente eis geworden. Hoe pas je leersystemen in organisaties zo aan dat permanent leren een natuurlijk proces wordt?

Stelling 3 : Vanuit persoonsevaluaties en beoordelingsgesprekken komt naar voren waar medewerkers niet goed in zijn en op welke vlakken ze nog kunnen verbeteren. Dit activeert direct het angstsysteem van degene die beoordeeld wordt. Op basis van het gebrek aan kennis/output worden ze vaak naar een cursus gestuurd. Onderzoek wijst uit dat cursussen en opleidingen slechts tussen de 5% en 15% effectief zijn. Circa 80% van het geleerde wordt binnen twee weken weer vergeten. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers beter presteren, minder fouten maken en het ziekteverzuim daalt?

Aanmelden

Aanmelden kan via deze website. Als je eenmaal een ticket hebt aangeschaft en er komt onverhoopt iets tussen waardoor je tòch niet aanwezig kunt zijn dan horen wij dit graag, zodat wij jouw plek aan een andere belangstellende kunnen geven.

Marcel Bos, Auteur: "Why of Everything" || Procesoptimalisatie en veranderdeskundige op basis van neurowetenschap

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stayokay Dordrecht

25 Baanhoekweg

3313 LA Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen