€ 29,78 – € 31,87

Rondane Kwartet speelt Canto Ostinato van Simeon ten Holt

Venster Acties en details

Vanaf € 29,78

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Duif

756 Prinsengracht

1017 LD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor het twaalfde jaar op rij speelt het Rondane Kwartet in De Duif twee werken van de Bergense componist Simeon ten Holt. Het Rondane Kwartet, gelauwerd om hun vertolkingen van de vijf avondvullende composities van Ten Holt voor vier toetsinstrumenten, musiceert al ruim achttien jaar samen. Dat vertaalt zich in weergaloos en verrassend tintelfris samenspel. Vier vleugels, één verklanking.

Canto Ostinato verleidt, ontroert en laat je de tijd vergeten. Het Rondane Kwartet, vier Fazioli-vleugels en De Duif: de perfecte ingrediënten voor een muzikaal en onvergetelijk avontuur voor zowel het publiek als de pianisten. Deze Canto Ostinato uitvoeringen zijn inmiddels onderdeel van een feestelijke concerttraditie bij Stadsherstel, waarbij vooral de authentieke klank van Simeon ten Holts muziek centraal staat, de pianisten elkaar muzikaal blíjven uitdagen en daardoor iedere keer voor een bijzondere belevenis zorgen!

Uiteraard houden wij ons aan alle voorschriften en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM en denken wij aan de gezondheid en veiligheid van publiek, musici en medewerkers. Wij vragen u de 1,5 meter maatregel na te leven en bij verkoudheidsklachten thuis te blijven.

Mede mogelijk gemaakt door Evert Snel Piano’s & Vleugels BV.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Duif

756 Prinsengracht

1017 LD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Stadsherstel Amsterdam

Organisator van Rondane Kwartet speelt Canto Ostinato van Simeon ten Holt

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen