Gratis

Ronde tafel IFRS 16 met Sigma Conso

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BINK36

36 Binckhorstlaan

2516 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 14 december organiseren we de ronde tafel 'IFRS 16 met Sigma Conso' op 14 december. Tijdens deze rondetafelbijeenkomst zullen we leren van de ervaringen van organisaties die al aan de slag zijn met de invoering van IFRS 16. Tevens zullen we zien wat de oplossing van Sigma Conso voor IFRS 16 organisaties kan bieden.

Vanaf 1 januari 2019 is de nieuwe boekhoudstandaard IFRS 16 van kracht. Deze nieuwe leasestandaard vereist dat leaseconstructies op de balans worden gewaardeerd. Vooral voor organisaties met een omvangrijke leaseportefeuille is er veel organisatorische impact. Het raakt veel organisatieonderdelen. IFRS 16 zorgt voor uniformiteit en transparantie, maar vraagt ook om centralisatie van alle benodigde gegevens. Dit heeft bij veel organisaties dus de nodige voeten in de aarde.Tijdens deze ronde tafel zal zowel de impact van IFRS 16 als de lessen van organisaties die al verder gevorderd zijn in het implementatieproject, worden gedeeld.

Sigma Conso, één van de oplossingen in ons performance management portfolio, heeft een standaard IFRS 16 oplossing ontwikkeld die snel ingezet kan worden. Tijdens de ronde tafel zal een uitgebreide demonstratie van de IFRS 16 oplossing van Sigma Conso gegeven worden. Door het kleinschalige karakter van de bijeenkomst is er is volop ruimte voor vraag en antwoord.


Programma

8:30 Ontvangst - Alwin Berkhout

De nieuwe boekhoudstandaard IFRS 16 stelt organisaties voor nieuwe uitdagingen. Welke technologische oplossingen kunnen helpen om deze standaard beheerst en efficiënt in te voeren?


8:45 – Impact IFRS 16 - Eric Tip

Wat betekent de invoering van IFRS 16 voor jouw organisatie en wat kunnen we leren van organisaties die al aan de slag zijn met de invoering van IFRS 16?


9:30 – Demonstratie IFRS 16 oplossing van Sigma Conso

Demo van de standaard IFRS 16 oplossing van Sigma Conso waarin de diverse opties in deze oplossing belicht zullen worden.


Voor wie is dit interessant?

- Managers Reporting en (Group) Controllers

- Financial Controllers

- Finance Managers

- Lease controllers


Details

Tijdstip: Donderdag 14 december 2017, 8:30 uur tot en met 10:30 uur

Locatie: Kantoor Finext

Parkeren: Parkeren kan kosteloos bij de locatie.

Investering: Deelname is kosteloos.


PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BINK36

36 Binckhorstlaan

2516 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen