Rondetafel: circulaire werkkleding

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Rondetafel: circulaire werkkleding

Over dit evenement

We zoomen in op representatieve, beschermende en functionele werkkleding. We gaan aan de slag met de Handreiking Circulair Textiel die momenteel wordt opgesteld.

We laten zien wat er kan, leggen uit wat er nodig is, maken gezamenlijk een inventarisatie van de thema’s die spelen en kijken hoe we elkaar op weg kunnen helpen met de eerste of juist verdiepende stappen.

Dit is de eerste in een reeks. In een volgende bijeenkomst worden de geïdentificeerde thema’s besproken en verder toegelicht met diverse experts.

Doe mee!

Dus wil je samen met collega’s van andere bedrijven en met begeleiding van een aantal experts aan de slag met werkkleding met impact, meld je dan nu aan.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Amsterdam Economic Board

Organisator van Rondetafel: circulaire werkkleding

Alles wat wij doen als Amsterdam Economic Board doen we voor de slimme, groene, gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam: een CO2-neutrale, circulaire regio waarin we langer en gezonder leven en een betrouwbare, duurzame digitale samenleving waarin ieders talent tot ontplooiing komt.

Samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken we aan het behalen van onze ambities, door de inzet op concrete initiatieven en programma’s. Dat is de kern van ons werk.

De focus is op de meest urgente onderwerpen en op terreinen waar we in de regio de expertise, kennis en menskracht hebben om echt impact te maken en die bovendien economische groeipotentie bieden. We jagen kansrijke initiatieven in de regio aan met potentie tot verdere uitvoering en opschaling waarbij partijen uit ons netwerk in de lead zijn.

Uitgangspunt is altijd het mobiliseren van energie, eigenaarschap en uitvoerende kracht binnen de Metropool Amsterdam.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen