Rondetafelgesprek 'Samen beslissen over digitale zorg'

Venster Acties

Rondetafelgesprek 'Samen beslissen over digitale zorg'

Met elkaar in gesprek over de uitkomsten en vervolgstappen naar aanleiding van het rapport 'Samen beslissen over digitale zorg'.

Door VitaValley

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 6 jun. 2023 15:00 - 17:00 CEST

Locatie

VitaValley - Landgoed Groot Zonneoord Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede Netherlands

Over dit evenement

Welke stem heeft de cliënt en de zorgverlener in jouw organisatie over de keuze voor het gebruik van digitale hulpmiddelen voor hem/haarzelf? En op welke manier organiseer je dat dan? Hoe informeer je de cliënt over de beschikbaarheid van digitale hulpmiddelen? Op welke manier organiseer je het gesprek hierover met een cliënt? Deze vragen staan centraal in het Ronde Tafel gesprek over samen beslissen voor digitale zorg.

Op dinsdag 6 juni organiseert VitaValley in samenwerking met Pluut & Partners een ronde tafel gericht op dit onderwerp. Na een korte toelichting van de onderzoekers van Pluut & Partners over de resultaten van het onderzoek naar de succesfactoren voor samen beslissen over digitale zorg (zie ook: Samen beslissen over digitale zorg | Rapport | Rijksoverheid.nl) gaan we met elkaar in gesprek om de nieuwe handreiking Samen Beslissen over digitale zorg handen & voeten te geven in jullie eigen situatie. Met elkaar creëren we een praktisch pad voor het meer mogelijk maken van Samen Beslissen in de eigen organisatie.

Over de organisator

Georganiseerd door
VitaValley