€ 7,50 – € 12,50

Rondje Brabant Presenteert: Stephanie van den Sigtenhorst

Venster Acties en details

Vanaf € 7,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Bladel (De Kempen)

Markt 4

5531BA Bladel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Van Fast naar Slow Fashion

Over dit evenement

Wat is duurzame mode en waar kan je op letten bij het (niet) kopen van kleding? Hoe creëer je een duurzame garderobe? Welke alternatieven voor duurzame mode zijn er?Met het boek A sustainable wardrobe maakt iedereen met gemak de overstap van fast fashion naar een duurzame, sustainable stijl. We focussen niet op alles wat mis gaat in de fashion industrie; in plaats daarvan gaan we kijken naar hoe je een positieve en duurzame bijdrage kan leveren als consument. Het doel: een duurzame kledingkast waar jij en anderen blij van worden. Stephanie van den Sigtenhorst (1992), content creator en auteur, zag het belang van duurzaamheid groeien tijdens haar opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute. Na haar studie was werken bij een duurzaam merk dan ook een logische vervolgstap. De kennis die ze opdeed over duurzaamheid in de mode-industrie deelt ze maar al te graag in o.a. haar boek A Sustainable Wardrobe en op haar online platform Let's Talk Slow. Het is haar missie om zo samen stap voor stap de wereld een klein beetje beter en mooier te maken.

Rondje Brabant Presenteert

Elke maand nodigt één van de Brabantse Bibliotheken een interessante spreker uit. Een spreker die gespecialiseerd is in een actueel onderwerp dat naadloos aansluit op onze snel veranderende samenleving.

Onze interviewer Theo Verbruggen daagt elke spreker uit de diepte in te gaan en antwoord te geven op vragen over bijvoorbeeld het milieu, mensen en cultuur. Elke maand op een andere locatie in Brabant, met ruimte voor een kleine groep live publiek en een livestream. Dát is Rondje Brabant Presenteert.

Dit event is live online te volgen. Er komt géén opname beschikbaar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Bladel (De Kempen)

Markt 4

5531BA Bladel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator RBP

Organisator van Rondje Brabant Presenteert: Stephanie van den Sigtenhorst

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen