Gratis

Meerdere data

Rondleiding Broedplaats De Hellema

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Broedplaats De Hellema

381 Oostzijde

1508 EP Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hellema

Over dit evenement

De Hellema is de nieuwste creatieve aanwinst van Zaanstad. Ze bieden een podium voor performance kunst, expositieruimte voor beeldende kunst, oefenruimtes voor muzikanten, ruimte voor ambachten en een levendige ontmoetingsplek voor kunstenaars en omwonenden. De Hellema is een inspirerende werkomgeving met een hechte creatieve gemeenschap die sterk verbonden is met het culturele stedelijke netwerk in de regio. Versterkt met publieke functies zoals een terras, taalcursussen en leerwerkplekken opent de fabriek ook haar deuren voor de buurt.

Laat je rondleiding door deze innovatieve broedplaats en maak kennis met ninja’s, fotografen en andere creatieve ondernemers.

Er zijn twee rondes: van 11.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur. Bij het reserveren van je ticket kan je kiezen met welke ronde je mee gaat.

Delen met vrienden

Locatie

Broedplaats De Hellema

381 Oostzijde

1508 EP Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Week van de Industriecultuur.nl

Organisator van Rondleiding Broedplaats De Hellema

Industriecultuur.nl streeft er naar om de culturele beleving van industrieel erfgoed en de hedendaagse maakindustrie in het Noordzeekanaalgebied te versterken en hiermee de  industriecultuur binnen dit gebied beleefbaar en zichtbaar te maken. In opdracht van diverse gemeenten en de provincie Noord-Holland belichten wij het bijzondere industriële cultuurlandschap van het Noordzeekanaalgebied middels culturele en educatieve activiteiten. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen